oguzgazi23
Üye
ANA KOLON HATTI TESİSATI DEĞİŞECEK.ENERJİYİ KESMEMİZ GEREKİYOR VE SOKAK PANOSU KİLİTLİ.BUNUN İÇİN SİZCE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ?
Doğrudur aynı bende bir kere enerjiyi kesmeden sayaç panosunun yerini değiştirdim.bir sorun olmamıştı ama şuan olsa yapmam. bu sefer kolon hattı değşeceği için mecburen enerji kesilmek zorunda tedaş ile görüştüm pazartesine gün aldım gelip kesicekler.Bu soru bana kötü bir anıyı hatırlattı.
Cahilce yaptığım birşeydi ve sonunda kendime çok kızmıştım.
Trifaze sistemle beslenen bir iş merkezindeki dükkanın sayaç panosunu dükkan içinden dışarı çıkarmam istendi,
Tabi kahraman olacağım sanki hemen daldım işe,
Sonuç:
Box tan Sigorta attırdım Enerjisa gelip açtı
Toroslar ile görüştüm pazartesi keseceklerkesme şansınız yok. yetkiniz de yok. Box'u açtınız birine bişey oldu, siz ve dağıtım şirketi hesabını veremez.
enteresan bişey. bizim bölgede 186'ya ihbar verirsin. Arıza ekibinin işi yoksa elektrikçi ile irtibata geçer işi hallederler zaman fark etmez. Arıza ekibinin yoğunluğu varsa sistemde ihbar bekler, ekibin işi bitince veya diğer vardiya işi alınca işin durumuna göre önemli arıza yoksa o iş yapılır.Doğrudur aynı bende bir kere enerjiyi kesmeden sayaç panosunun yerini değiştirdim.bir sorun olmamıştı ama şuan olsa yapmam. bu sefer kolon hattı değşeceği için mecburen enerji kesilmek zorunda tedaş ile görüştüm pazartesine gün aldım gelip kesicekler.
Toroslar ile görüştüm pazartesi kesecekler
Geçen sefer görüştüğümde gelmemişlerdi bu sefer hemen geri dönüş yaptılar.Büyükşehir olduğu için geç dönüş yapiyorlar benim düşüncem.enteresan bişey. bizim bölgede 186'ya ihbar verirsin. Arıza ekibinin işi yoksa elektrikçi ile irtibata geçer işi hallederler zaman fark etmez. Arıza ekibinin yoğunluğu varsa sistemde ihbar bekler, ekibin işi bitince veya diğer vardiya işi alınca işin durumuna göre önemli arıza yoksa o iş yapılır.
İnşallah kısa zamanda hallolur ustam rast gelsin işinizDoğrudur aynı bende bir kere enerjiyi kesmeden sayaç panosunun yerini değiştirdim.bir sorun olmamıştı ama şuan olsa yapmam. bu sefer kolon hattı değşeceği için mecburen enerji kesilmek zorunda tedaş ile görüştüm pazartesine gün aldım gelip kesicekler.
Toroslar ile görüştüm pazartesi kesecekler