Bir proje kopyalanabilir( eğer sahibi izin vermiş ise), ondan esinlenilebilir ...
Fakat sadece kendi emeğiniz gibi sunarsanız ve bunu ticari bir ürün gibi sunarsanız, ben buna kızarım. Bu foruma has bir durum bu!
Ticari mecralar ile forum yapısı uygun değil, bana uygun gelmiyor.
Öğrenci projesi yapmak gibi. En nefret ettiğim tiplerdir öğrenci projesini anahtar teslim yapanlar. Her şey para demek değildir.
Bu projenin ne kadarını siz yazdınız? hazır kaynak bir proje için arkadaşınız "ciddi alıcı iseniz görüşelim" diyor. Madem amaç ticari değil, paylaşım. kaynak kodlarınız nerede? Bilgi bu bağlığın neresinde?
İspata luzüm olan bir durum yok benim için. Reklam yapmadım bu güne kadar çünki böyle bir ürün var dediğim zaman ya ona fiyat biçmem veya proje dosyalarını paylaşmam gerekir. Mersin Teknopark bünyesinde Bina Yönetim Sistemleri üreten bir firmam var. Aynı zamanda diğer firmam NATO ve benzeri askeri yapılar kuruluşlar için basit
Elektronik/elektromekanik askeri ürünler tasarlıyor, satıyor. Aynı zamanda Tarım Bakanlığı için Tarımsal SCADA sistemleri için AR-GE ve üretim yapıyor.
Zaman içerisinde büyüyüp sektörde yer alırsanız, bizi tanır ve ürünlerimizi görürsünüz. Bende o zamana Ferrarimi almış olurum sanırım...