AOC monitör ekran kayması nasıl düzeltebilirim

Merhaba arkadaşlar AOC marka monitör model :195LM00003 vga hdmi dönüştürücü ile tv olarak kullanıcam fakat görüntü kaymış gösteriyor.monitörün üstünde tek tuş var power basınca otomatık duzeltme yapıyor ama olmuyor. ekran ayarlarına nasıl gırıcegımı bılmıyorum. ıkıncı ekran olarak laptop taktıgımda normal goruntu verıyor .
WhatsApp Image 2024-04-13 at 20.39.45.jpeg
WhatsApp Image 2024-04-13 at 20.39.45 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-04-13 at 20.39.45 (2).jpeg

Uydu alıcının çözünürlüğünü düşürmeniz lazım.
Uydu alıcıyı, herhangi bir televizyona bağlayın.

Uydu Alıcının A/V çözünürlük ayarlarından 720p veya 480p ye düşürüp tekrar alıcıyı monitöre takıp kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uydu alıcının çözünürlüğünü düşürmeniz lazım.
Uydu alıcıyı, herhangi bir televizyona bağlayın.

Uydu Alıcının A/V çözünürlük ayarlarından 720p veya 480p ye düşürüp tekrar alıcıyı monitöre takıp kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi ile sorun çözüldü🙏

konuyu hortlatmış oluyorum kusura bakmayın ama aynı sorun bende de var. daha doğrusu ekran normal çalışıyordu monitoru biraz geri almak isterken yanlışlıkla AUTO tuşuna dokundum ve 2. monitör sağ alt çapraza doğru kaydı. Monitörün ayarlarından da, nvidia çoklu ekran ayarlarından da düzelmiyor ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.WhatsApp Image 2025-11-03 at 16.29.55(1).webp

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-03 at 16.29.55.webp
    WhatsApp Image 2025-11-03 at 16.29.55.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 7
Ekran yenileme dir.
Ekran kaydırmaz.

Ayarlamaları tekrar eski haline getirmek için bilen birisinden yardım alın veya sürücüyü kaldırın, yeniden kurun.
doğrudur hocam, terimlere pek hakim değilim yanlış yerde kullanmış olabilirim kusura bakmayın. bilen birisinden ziyade yardımcı olmak isterseniz yapabileceğimi düşünüyorum. sürücüyü kaldırından kastınız aygıt yöneticisi mi ?

Sürücü yazılımını kaldırmaya gerek yok.
Ekran ayarlarını ile ilgili durum ....

Monitörden ekranı sağ tarafa doğru genişletecek ayarı bulup düzeltin.
Veya
Monitörü varsayılan fabrika ayarlarına döndürün.
Düzelecektir.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri