Apartman ortak elektrik sayacı proje gerektirir mi?

Objektif

Üye
Merhabalar,
~13 yıllık bir apartmanın merdiven ışıklarının saati bu seneye kadar kimse üstüne almadığı için kullanılamıyormuş.

Merdiven ortak saatini bir daire sakini üstüne almış fakat proje çizdirdim masraf yaptım diyormuş.
Bina yapılınca çizilmiyor mu bu proje? Tek tek mi projelendiriliyor? Yani mantiken merdivende elektrik olmalı ki ışık yansın.

Tam bilgiler olmadan varsayım konuşulur.

Bağlı olduğunuz dağıtım şirketlerine gidin durumunuzu anlatın.
Daire sakini dediğiniz yerin odunluktan bozma belediye projesinde ve tapuda daire gözükmeyen yer olabilir.

Bu durumda elektrik alamaz bu yol ( merdiven sözleşme numarasını ) formül edilmiş olabilir. ( kaydırma )

Eskiden tarihi bilmiyorum belediyeden yazı alındığında sözleşme yapılıyordu biliyorum.
Şimdi iskan isteniyor.

Bir yollu elektrik alınmış.
aydinlatma tesisat numarasını çakma daireye nakil edilmiş olabilir.

Son düzenleme:
Merhabalar,
~13 yıllık bir apartmanın merdiven ışıklarının saati bu seneye kadar kimse üstüne almadığı için kullanılamıyormuş.

Merdiven ortak saatini bir daire sakini üstüne almış fakat proje çizdirdim masraf yaptım diyormuş.
Bina yapılınca çizilmiyor mu bu proje? Tek tek mi projelendiriliyor? Yani mantiken merdivende elektrik olmalı ki ışık yansın.

Yanlış anlaşılmış olabilirim.
Daire sakini bu üzerine aldığı masraf yaptığı ortak kullanim merdiven için mi abonelik almış .

Yönetim yokmu?
Merdiven için yapılan masraflar ortaktır.

Bu durumlar biraz karışık.
Tam bilgiler olmayınca yanlış anlaşılacak durumlara gidiliyor.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

Tam bilgiler olmadan varsayım konuşulur.

Bağlı olduğunuz dağıtım şirketlerine gidin durumunuzu anlatın.
Daire sakini dediğiniz yerin odunluktan bozma belediye projesinde ve tapuda daire gözükmeyen yer olabilir.

Bu durumda elektrik alamaz bu yol ( merdiven sözleşme numarasını ) formül edilmiş olabilir. ( kaydırma )

Eskiden tarihi bilmiyorum belediyeden yazı alındığında sözleşme yapılıyordu biliyorum.
Şimdi iskan isteniyor.

Bir yollu elektrik alınmış.
aydinlatma tesisat numarasını çakma daireye nakil edilmiş olabilir.
Panoda M yazan, gayet güzel yeri var.

abone işlemleri için ödemiş olduğu parayı proje parası diyor olabilir. güvence bedeli , bağlantı ücreti damga vergisi gibi ücretleri . Güvence bedeli haricindeki giderleri ortak ödenmeli
Ben de öyle düşünüyorum. Proje bina bittiğinde çizilmiyor mu? Merdiven ışıksız apartman olmaz mantıken.

Yanlış anlaşılmış olabilirim.
Daire sakini bu üzerine aldığı masraf yaptığı ortak kullanim merdiven için mi abonelik almış .

Yönetim yokmu?
Merdiven için yapılan masraflar ortaktır.

Bu durumlar biraz karışık.
Tam bilgiler olmayınca yanlış anlaşılacak durumlara gidiliyor.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.
Yönetim yok maalesef. Ben buraya bir iş için gittim benim de fazla bir bilgim yok.

Binanın merdiven ışıkları yanmıyormuş 13 yıldır, kat maliklerinden biri mecburen üstüne almış aboneliği fakat proje masrafı diyor, ben bu noktayı anlamadım.

Panoda merdiven ışıklarının yeri var, proje en başta bina bittiğinde hazır olmuyor mu?

Yönetim yok maalesef. Ben buraya bir iş için gittim benim de fazla bir bilgim yok.

Binanın merdiven ışıkları yanmıyormuş 13 yıldır, kat maliklerinden biri mecburen üstüne almış aboneliği fakat proje masrafı diyor, ben bu noktayı anlamadım.

Panoda merdiven ışıklarının yeri var, proje en başta bina bittiğinde hazır olmuyor mu?

Tam bilgiler verilmesi gerekir .
Üstüne alan kişi bu aboneliği ne için kullaniyor. ?

Bağlı olduğu elk dağıtım şirketi evraklarına bakmak gerek.
Ayrıcana :
Bu aboneliği merdiven için masraf yapmışsa tüm masraflar bölüşülmesi gerekir .
Abonelik evraklarına ve ödeme makbuzlarına bakmak gerek diye düşünüyorum .

Son düzenleme:
Tam bilgiler verilmesi gerekir .
Üstüne alan kişi bu aboneliği ne için kullaniyor. ?

Bağlı olduğu elk dağıtım şirketi evraklarına bakmak gerek.
Ayrıcana :
Bu aboneliği merdiven için masraf yapmışsa tüm masraflar bölüşülmesi gerekir .
Abonelik evraklarına ve ödeme makbuzlarına bakmak gerek diye düşünüyorum .
İşte evrak sunulmuyor. Gidin öğrenin elektrik şirketinden diyor kendisi, böyle bir şey görmedim ben. Proje çizdirilmişse fatura olması gerekmiyor mu? Ne kadar deniliyor? söylenmiyor gidin öğrenin diyor. Bunun cevabını oranın elektrik şirketi bilir sanırım.

İşte evrak sunulmuyor. Gidin öğrenin elektrik şirketinden diyor kendisi, böyle bir şey görmedim ben. Proje çizdirilmişse fatura olması gerekmiyor mu? Ne kadar deniliyor? söylenmiyor gidin öğrenin diyor. Bunun cevabını oranın elektrik şirketi bilir sanırım.
evrak sunmayan evrak sahibine hiç haydarla tanıştınız mı? diye sordunuz mu? bence haydarlık bir haydariye

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri