delibili Üye Katılım 18 Nis 2014 Mesajlar 8 Puanları 1 18 Nis 2014 #1 Suyu tam boşaltmıyor, birazı içerde kalıyor sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler...
kanyak Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2009 Mesajlar 1,945 Puanları 244 18 Nis 2014 #2 pompa filtresini temizleyin. özellikle mandallı açılan yerin hortum giriş yerlerini.
Konu Sah delibili Üye Katılım 18 Nis 2014 Mesajlar 8 Puanları 1 18 Nis 2014 #3 kanyak' Alıntı: pompa filtresini temizleyin. özellikle mandallı açılan yerin hortum giriş yerlerini. Genişletmek için tıkla ... Dostum teşekkürler ama bunu da denemiştim ama olmadı, aslında sıkma konumunda yapıyor bunu
kanyak' Alıntı: pompa filtresini temizleyin. özellikle mandallı açılan yerin hortum giriş yerlerini. Genişletmek için tıkla ... Dostum teşekkürler ama bunu da denemiştim ama olmadı, aslında sıkma konumunda yapıyor bunu
kanyak Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2009 Mesajlar 1,945 Puanları 244 18 Nis 2014 #4 pompa devri düşüktür yada pompa kazan arası hortumda çorap vs kaçmış olabilir. yabancı madde yok ise pompayı değiştirin
pompa devri düşüktür yada pompa kazan arası hortumda çorap vs kaçmış olabilir. yabancı madde yok ise pompayı değiştirin
Konu Sah delibili Üye Katılım 18 Nis 2014 Mesajlar 8 Puanları 1 27 Nis 2014 #5 makinam oldu arkadaşlar sebebi ise pompa motoruymuş.Ben çok dikkat etmemişim içindeki pervane milinden çıkmış !!! o yüzden de makinam suyu rahat boşaltamıyordu pompayı değiştirdim oldu bana bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim <3
makinam oldu arkadaşlar sebebi ise pompa motoruymuş.Ben çok dikkat etmemişim içindeki pervane milinden çıkmış !!! o yüzden de makinam suyu rahat boşaltamıyordu pompayı değiştirdim oldu bana bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim <3