Benzer bir durum benim makinamda da olmuştu. Takodan gelen ve karta giren hattın devamındaki 10k lık direnç yanmıştı. Kartta kullanılan Pic'in yazılımında hata var. Kart motora yol verdiğinde, timer0'a hiç bir pals gelmediğini görüp triyakın tetiklemesini durdurması gerekiyor. Ama bunu yapmadığı için motor alıp başını gidiyor.slm dostlar arcelık 3340 makına sualıyor daha sonra yıkamaya baslıyor derken hızlanıyor sonra anıden ters yone donuyor hızlanıyor sıkma yaparmıs gıbı calısıyor kart tako kontrol ettım acaba baska nerden yapabılır
slm dostlar arcelık 3340 makına sualıyor daha sonra yıkamaya baslıyor derken hızlanıyor sonra anıden ters yone donuyor hızlanıyor sıkma yaparmıs gıbı calısıyor kart tako kontrol ettım acaba baska nerden yapabılır
benim 3340 makindada aynı sorunvar su alıyor 1 2 dönüyor aniden hızlanıyor acaba ne yapmalıyım beyinden dedi bazı arkadaşlar beyinin yenisini bulabilirmiyim.birde karta baktım falan yazmış arkadaş kartı göremedim makinanın alt kısmındamı.elinde şeması olan varmı acaba.