Alaaddin musaa
Üye
Kartı sök getir yada gönder tamirini yapalımSelamlar, bende de aynı model var ve bu sorunortaya çıktı. Anakartı çıkardığımda bu diyotu nasıl bulabilirim, yazıyor mu d21 diye?
Beslemesinde bu ent kullanılmış (hatam yoksa), sf:6 - 7 de şemalar ve eleman değerleri var, umarım işinizi görür;Sayın arkadaşlar:
Bu kartta ki (Arçelik 3650 sj) D20 ve D21 diyotların değerini yada kodlarını bilen var mı?
trafonun yanında D21 diyodu arızalı. forum içerisinde daha önce yazılı olan bir konu. araştırırsan detaylı bilgiye sahip olabilirsin.
Bakımcı Ustam benim makinada nadiren program sıkmada takılı kalıyordu kartı kontakspreyle temizledim taktım 3-4 yıl herhangi bir sorun yaşanmadı. Fakat son dönemde aynı sorun nadiren tekrar etmeye başlayınca bunun üzerine bende tekrar temizleme işlemini uyguladım ama sonuç forumda konusu açılan sade e kapak ışığı yanması oldu bunun üzerine önce sadece D21 sonuç düzelmeyince ardından D20 kestim fakat ışıklar sapıttı bi yardımcı olursan Bakımcı Ustam sevinirimZ0103 TRİAK
Bu arada makinem 3650 FTBakımcı Ustam benim makinada nadiren program sıkmada takılı kalıyordu kartı kontakspreyle temizledim taktım 3-4 yıl herhangi bir sorun yaşanmadı. Fakat son dönemde aynı sorun nadiren tekrar etmeye başlayınca bunun üzerine bende tekrar temizleme işlemini uyguladım ama sonuç forumda konusu açılan sade e kapak ışığı yanması oldu bunun üzerine önce sadece D21 sonuç düzelmeyince ardından D20 kestim fakat ışıklar sapıttı bi yardımcı olursan Bakımcı Ustam sevinirim