arçelik 6220 de peşpeşe yaşadığım problemler

sunyy2003

Üye
Merhaba arkadaşlar

Bir yerden bir sene öncesi bu makineden geldi su ısıtmıyor dediler kaldı o şekilde pazar günü açtı makineyi kartından alacaktım servis elimizde yok getirtitiz deyince bende röleyi değiştirdim sorun çözüldü
daha sonra deneme yapalım dedim çalıştırdık program bittiğinde deterjan kapağını açmadığını farkettik açtım tekrar contalardan sukaçırıp swich i bozduğğunu gördü koku yapmış su kaçırmaktan ou da aldım servisden yani komple bu seferde çıkarttığım gibi oturmadı yerine tam yerleşmedi buna rağmen deneyeyim dedim ön yıkama yaptı suyu attı ana yıkaamaya geçti bitti su atmaya başladı o su atma modu bitmedi sürekli su atmaya çalışıyor elle durdurdum baktım deterjan kapağı açmış tekrar çalıştırdım basılı tutup program iptali yaptım bitti ışığı yanmasına rağmen hala su atıyor gibi motor çalışıyor

ön kapağı söküp baktığımda yine kaçırma vardı bu sefer de iç taraftan soğuk kaynak ile kapladım bilmiyorum ne kadar sağlıklı olacak donması için bıraktım ama bu motor sürekli çalışıyor bunun nedeni nedir yine kartla mı alakalı

yardımlarınız için teşekkürler

alt tabanda su birikmesi olduğu için taşma sivici devreye girmiş o yüzden sürekli pompa çalışıyor.kesinlikle su almaz

bugün çalıştırmışlar tekrar su kaçırma sorunu devam ediyor
zaten makine yıllarca su kaçırmış büyük ihtimal fotoğraftaki paslanmalardan fark edebilirsiniz

20140717_185752.jpg

bu halde bende dün akşam soğuk kaynakla yapmıştım ama hiç faydası olmamış maalesef

20140717_185825.jpg

ve yine suyu ısıtmamış karttan başka neleri değiştirmemi önerirsiniz yada kartı komple yenileyeyim mi ve bu su sızıntısını nasıl çözerim suya dayanıklı birşey varmı

Çekmeceyi sök contayı kontrol et deforme olmuşsa at kırmızı silikon(ısıya dayanıklı) kullan veya daha ucuz yöntemler varsa.

aldığınız ürün orjinal mi yoksa piyasa malımıydı.

Forum istatistikleri

Konular
130,297
Kullanıcılar
453,552
Son üye
ses

Yeni konular

Geri