Şahin ÖZTÜRK
Üye
Arçelik firmasının 2 programlı bulaşı makinası . Makine 1. Duş aldırma yıkmasını yapıyor ve su tahliyesine geçiyor suyu boşaltıyor su boşalmada takılı kalıyor bıraksan sabaha kadar su basar. (bunun öncesinde alttaki su şamandırası arızalanmıştı yenisi ile değiştirdim düzeldi ama bu sorun ortaya çıktı) su alma su boşalma rezistansların çalışması v.s. herşey normal işleyişinde ama ana yıkamaya geçmiyor. sürekli su boşaltıyor.
Rezistans sağlam. Yeni anakartta taktım aynı sorun devam ediyor bu kart arızası değil. koku da yok . su boşaltma çalışıyor. su almada sorun yok . 55 derece ve 65 derecede yıkama yapıyor .
Sirkilasyon motoru çıkışının dışında rezistans varmı ? Elektikli ev aletlerinin tamiratından anlarım ,fakat ilk defa bulaşık makinasına bakıyom .Teknik terimler kullanarak şu zıkkımın çalışma pensibinde ya da arızası hakkında bilgi verebilirmisiniz...
İlginize teşekkürler ..
whatsapp : 0546 924 91 98
###@###
Rezistans sağlam. Yeni anakartta taktım aynı sorun devam ediyor bu kart arızası değil. koku da yok . su boşaltma çalışıyor. su almada sorun yok . 55 derece ve 65 derecede yıkama yapıyor .
Sirkilasyon motoru çıkışının dışında rezistans varmı ? Elektikli ev aletlerinin tamiratından anlarım ,fakat ilk defa bulaşık makinasına bakıyom .Teknik terimler kullanarak şu zıkkımın çalışma pensibinde ya da arızası hakkında bilgi verebilirmisiniz...
İlginize teşekkürler ..
whatsapp : 0546 924 91 98
###@###
Moderatör tarafında düzenlendi: