çetin temiz
Üye
benımde bir sorum var bendede aynı makına var tus arızalandı yenısını aldım fakat hangı kablo nereye takılacak unuttum lutfen tardım
bumudur yanıısizin gibi tedbir almayan arkadaşlara verilecek cevabım;tedariksiz abdeste giden .........
arkadasım taktıgın yer anahtar zaten yanlıs takarsan sadece anahtara basılıyken kapanır acıkken kapanır deneme youluya bakabılırsın ıkı uctada 220 v oldugu ıcın bı sıkıntı cıkarmaz ama fıs takılı iken calısmabumudur yanıı
aynı makınadan bende de arçelik 6230 -makına program açıldıgında 3 saaat bazen 4 saat sürüyor.2. fotograftaki gecmelı kutunun içinde kumanda kartı mevcut.kartın orjınalı arçelik 6230 A310 s kumanda kartıdır.genelınde program zamansız çalışması veya ısıtma problemi yada program kontrolsuz çalışması gıbı arızaları yapar . yenısı 50-70 tl cıvarındadır.genelınde 220-12 v röle 4-5 tane kondansator ver kare şeklindeki olanalr onlar arıza yapar.bende gecen aldım röleleri değiştirdim.makina çalıştı fakat ısıtma yapmıyor kondansatörüde şimdi aldım takıcam ısıtma yaparsa sorun çözülmüş demektirhttps://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/arçelik-6230-ışıkları-yanmıyor-çalışmıyor.75894/
buradaki konuyu inceledim bu soruna benzer ama sorun nedir bilemedim resimlerden birisi yardımcı olabilir mi?