Arçelik 7401 HSE çamaşır makinesi rulman ölçüleri

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi Arçelik 7401 HSE 7 kg çamaşır makinesinin rulmanıni değiştireceğim. Ancak sokmeden rulman ölçülerini öğrenip netten sipariş etmek istiyorum. Bu nedenle bu makinelerin rulman ölçüleri konusunda yardımcı olabilirmisiniz

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi Arçelik 7401 HSE 7 kg çamaşır makinesinin rulmanıni değiştireceğim. Ancak sokmeden rulman ölçülerini öğrenip netten sipariş etmek istiyorum. Bu nedenle bu makinelerin rulman ölçüleri konusunda yardımcı olabilirmisiniz
bu model yekpare kazan olup ön taraftan kesme işlemii yapıp rulmanlara ulaşabilirsainiz işlem sonrası kazanın kesilen ön yanak bölümü boydan boya plastik kaynak yapılması gereklidir.bunları yapacak alet edavat yoksa yapılacak şey komple kazan almaktır.bunuda maliyeti 7200tl dir.

Son düzenleme:
Rulmanlar standart çıkmayabiliyor. Bu nedenle sökünce bakmak gerekiyor. Ayrıca rulmanlar içeride dağıldıysa ve rakamlara ulaşılmıyorsa farklı tekniklerle ölçüsü alınır.

Dostlar teşekkürler. Aynı makinanın 8 kg verisyoununda 6206 ve 6205 rulmanlar çıkıyor YouTube videosunda. Benim makina 7 kg olduğu için fark eder mi peki rulmanlar

Dostlar teşekkürler. Aynı makinanın 8 kg verisyoununda 6206 ve 6205 rulmanlar çıkıyor YouTube videosunda. Benim makina 7 kg olduğu için fark eder mi peki rulmanlar
Edebilir de etmeye de bilir. Açınca anlaşılıyor diyorız.
Müneccim olan yok sanırım.
Sonraki soru: acaba ben yapabilir miyim?
Sakın bu olmasın.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri