gunsak Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 57 30 Haz 2022 #1 Arçelik ar5080nf defrost timer zaman saatinin, Buzdolabının neresinde olduğunu bilen var mı?
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 30 Haz 2022 #2 gunsak' Alıntı: Arçelik ar5080nf defrost timer zaman saatinin, Buzdolabının neresinde olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Bazı buzdolaplarinda arkada sağ yada sol üst köşede plastik bir kutu içinde oluyor. Sizde kontrol edermisiniz köşede olabilir.
gunsak' Alıntı: Arçelik ar5080nf defrost timer zaman saatinin, Buzdolabının neresinde olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Bazı buzdolaplarinda arkada sağ yada sol üst köşede plastik bir kutu içinde oluyor. Sizde kontrol edermisiniz köşede olabilir.
Konu Sah gunsak Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 57 30 Haz 2022 #3 serkan_48' Alıntı: Bazı buzdolaplarinda arkada sağ yada sol üst köşede plastik bir kutu içinde oluyor. Sizde kontrol edermisiniz köşede olabilir. Genişletmek için tıkla ... Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.
serkan_48' Alıntı: Bazı buzdolaplarinda arkada sağ yada sol üst köşede plastik bir kutu içinde oluyor. Sizde kontrol edermisiniz köşede olabilir. Genişletmek için tıkla ... Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 30 Haz 2022 #4 gunsak' Alıntı: Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Ekli dosyayı görüntüle 88771Ekli dosyayı görüntüle 88772 Genişletmek için tıkla ... En üstteki kapağı açıp altındaki devrelere baktınız mı? Bunda timer mekanik değil Elektronik olabilir mi?
gunsak' Alıntı: Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Ekli dosyayı görüntüle 88771Ekli dosyayı görüntüle 88772 Genişletmek için tıkla ... En üstteki kapağı açıp altındaki devrelere baktınız mı? Bunda timer mekanik değil Elektronik olabilir mi?
Konu Sah gunsak Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 57 1 Tem 2022 #5 serkan_48' Alıntı: En üstteki kapağı açıp altındaki devrelere baktınız mı? Bunda timer mekanik değil Elektronik olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Baktım sadece kablo geçiyor oradan. Elektronik olup olmadığını bilmiyorum.
serkan_48' Alıntı: En üstteki kapağı açıp altındaki devrelere baktınız mı? Bunda timer mekanik değil Elektronik olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Baktım sadece kablo geçiyor oradan. Elektronik olup olmadığını bilmiyorum.
ATAŞ Mühendislik Profesyonel Üye Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 1,387 Puanları 281 Konum Konya 1 Tem 2022 #6 gunsak' Alıntı: Baktım sadece kablo geçiyor oradan. Elektronik olup olmadığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Derin dondurucu kısmının içinde olmali, japon mali küçük bir motor ve dişilerden yapılmış. Maalesef fotolarini silmisim. NF 5086 diye konu acmistim.
gunsak' Alıntı: Baktım sadece kablo geçiyor oradan. Elektronik olup olmadığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Derin dondurucu kısmının içinde olmali, japon mali küçük bir motor ve dişilerden yapılmış. Maalesef fotolarini silmisim. NF 5086 diye konu acmistim.
bakımcıı Uzman Üye Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,269 Puanları 206 1 Tem 2022 #7 gunsak' Alıntı: Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Ekli dosyayı görüntüle 88771Ekli dosyayı görüntüle 88772 Genişletmek için tıkla ... sarı ile işaretli yerde Elektronik kart ile kontrol sağlanıyor bu cihazda mekanik timer yoktur
gunsak' Alıntı: Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Ekli dosyayı görüntüle 88771Ekli dosyayı görüntüle 88772 Genişletmek için tıkla ... sarı ile işaretli yerde Elektronik kart ile kontrol sağlanıyor bu cihazda mekanik timer yoktur
Konu Sah gunsak Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 57 6 Tem 2022 #8 bakımcıı' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 88788 sarı ile işaretli yerde Elektronik kart ile kontrol sağlanıyor bu cihazda mekanik timer yoktur Genişletmek için tıkla ... O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.
bakımcıı' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 88788 sarı ile işaretli yerde Elektronik kart ile kontrol sağlanıyor bu cihazda mekanik timer yoktur Genişletmek için tıkla ... O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 6 Tem 2022 #9 gunsak' Alıntı: O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88875 Genişletmek için tıkla ... Şu söktüğünüz kapakları semayı okunaklı şekilde resimleyip eklermisiniz. Timer mi var kart mı var görelim.
gunsak' Alıntı: O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88875 Genişletmek için tıkla ... Şu söktüğünüz kapakları semayı okunaklı şekilde resimleyip eklermisiniz. Timer mi var kart mı var görelim.
bakımcıı Uzman Üye Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,269 Puanları 206 8 Tem 2022 #10 gunsak' Alıntı: O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88875 Genişletmek için tıkla ... dolabın üstünde plastik bir kutu içinde Elektronik kart olabilir kontrol edin.
gunsak' Alıntı: O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88875 Genişletmek için tıkla ... dolabın üstünde plastik bir kutu içinde Elektronik kart olabilir kontrol edin.