Annemin evine termosttatı üstte olan arçelik buzdolabı arızalandığında tanıdığımız tamirciyi çağırdık. problemin termostatta olduğuunu söyledi. Direk bağlayarak buzdolabını çalıştırdı. 20 dk sonra buzdolabının fişini çektik. Ertesi gün sağlam termostat takıldı. Bu olaydan 50 gün sonra annem evdeyken termostatın olduğu yerden yangın çıktı. Yangın söndürüldü. Ancak buzdolabı hurda oldu. Yeni buzdolabı aldık ve eve kaçak akım rolesi taktım. Ancak çamaşır makinesinin takıldığı prizde sadece çamaşır makinesi fişi takılırken biraz oyalanıldığında kaçak akım rolesi elektriği kesiyor. Başka bir elektrikli ev aleti aynı prizde sorun çıkartmıyor. Çamaşır makinesinin kablo ve fişini değiştirdim. Ancak sorun aynı. Sorum çamaşır makinesindeki sorun ne olabilir? Ayrıca buzdolabının 50 gün sonra kül olmasının sebebi nedir? Buzdolabının prizi ve kabloları ile motorunda sorun yok. Yangın üstten termostattan çıkmış.
cankaya gelipde bana sormamanız sizin kaybınız.
beyinci ali usta nerde deseniz herkez tarif eder.
bana ulaşırsan size tuz kabını verebilirim
Yeni tipi takmak istersende aynı şekilde takabilirsin sadece ince hortumu iptal edmelisiniz. servisten temin edebileceginiz uzun hortumu takmanız yeterli.
makinanızın markası ve kapasitesi nedir.kapasiteye uygun süre eklemelisiniz.arkaşlar benim makinenin programlama şalteri gitti buna bir yazılım hazırladım. fakat ne zaman ve nekadar süre rejenarasyon valfini açık tutayım ve yıkama fazlarının süreleri hakkında bilgisi olan varmı. ilginize tesekkürler.