Arıza Devresi

vedat5452

Üye
Katılım
8 Şub 2009
Mesajlar
36
Puanları
1
herkese iyi günler.Bir konu hakkında arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.Bir kumanda devresinde birden çok motor termiğinden gelen arızaları diyot modülleri ile korna çalıştırıyorum ve bir butonla bu kornayı susturuyorum. ama ikinci bir arıza geldiği zaman korna resetlendiği için çalmıyor.Bunun için bir kumanda devresine veya bununla ilgili bie çihaz, modül piyasada varmı.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İlginç bir soru gibi ama siz resetleme yaptığınız butonu kalıcı tip kontakla resetleme yapmış olabilirmisiniz....
Saygılar
 
Konuyla ilgili olarak Klemsan firmasından lamba test diyot devrelerini temin edebilirsin.Yukarda anlattığından reset butonunun kalıcı tip kullandığını düşünüyorum. Kullanmış olduğun butonun yaylı tip ve üzerindeki kontakların kapalı olmasına dikkat et.

Bir de artık piyasada lamba test sistemleri artık kullanılmamaya başlandı. Bunun nedeni ise kullanılan devrelerde ledli sinyal lambalarının kullanılması.

Daha önceden kullanılan flemanlı lambaların Elektriğin kesililp gelmesiyle flamanları kopuyor dolayısıyla çabuk arıza yapıyordu. Kullanım süreleri 3000 saatken,

Ledli sinyal lambalarının kolay kolay arıza yapmıyorlar ve kullanım süreleri 100.000saat olmasıdır.Bu da yaklaşık 11 yıla tekabül etmekte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…