arıza

bural58

Üye
Katılım
3 Mar 2013
Mesajlar
14
Puanları
1
sayın ustalarım yine bi takıntım var sizlerle paylaşcam şimdi bakımına gitmiş oldugum bir cihaz var ısıtmada soğutmada gyet iyi çalışıyor fakat 23 derece de iken cihaz dış üniteyi kapatıyor içünite beklemeye geçiyor geçiş o geçiş birdaha da çalışmıyor teşekkürler
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
bu sırada ortam sıcaklığını ölçtünüz mü?

dereceyi yükseltince devam ediyormu ?

kaç dakika beklediniz?
 
dört beş saat aynı şekilde duruyo dereceyi yükseltince normal çalışıyo ama 23 24 derece yaptığım zaman 15 dakika kadar çalışıyor sonra dediğim gibi dış üniteyi kapaatıyor şu aklınıza gelmesin içerideki dereceyi yakalayıp ta kapatmıyor içerisi buz gibide olsa açmıyor sensör arızası da vermiyo anlamadım teşekkürler kocaeli ?
 
ustam 4-5 saat bekledim sensörlerle ilğili sıkın tı yok olsa arıza verir diye tahmin ediyorum ortam sıcaklığındandolayı deil başka nedebn olabilir teşekkürler

- - - Updated - - -

bu aradamarka demirdöküm 12 lik klima
 
ortam sensörü sağlıklı çalışmıyor olabilir yanlış değer veriyorsa, iç ünite kartı arzalı ise,kumanda akıllı kumanda ise bu arzayı verir ayrıca iç ünite tamamen of mu oluyor yoksa flap ları toplayıp iç fan en yavaş devirde ortamı okumaya devammı ediyor ?
 
iç ünite tamamen kapanıyor cihazın orjinal kuman dası ama dediğiniz gibi sen sörleri değiştirip denicem olmazsa kartı bi arattırcam teşekkürler?
 
iç ünite tamamen kapanıyor cihazın orjinal kuman dası ama dediğiniz gibi sen sörleri değiştirip denicem olmazsa kartı bi arattırcam teşekkürler?

İlgisizlik İçin özür dilerim.. İç Ünite tamamen kapanıyorsa büyük ihtimal kartta bir arıza var... pek düşük bir ihtimal ama timer kapalı mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,215
Mesajlar
924,316
Kullanıcılar
451,581
Son üye
batuhan.ozdemir

Yeni konular

Geri
Üst