Araç geri dönüş kamerası Ters ayna görüntüsü yardımı

Satıcıya danıştınız mı, sorunu ilettiniz mi?
En üstte yazdığım gibi ön kamera olarak kullanılamayacağını söylüyor. Bunun nedeni ön tarafa takınca sağdaki cisimler solda soldaki cisimler sağda gözüküyor. İllaki bir yolu olduğunu düşünüyorum. Görüntü çevirici bir devre yada buna benzer farklı bir yöntem gibi.
 
Merhabalar ustalarım. Malum site üzerinden AHD720p 2 adet araç kamerası aldım. Kameranın birini arka tarafa bağladım. Birini ön tarafa bağlamak istiyorum. Fakat aldığım satıcı Ayna kontrol'u olmadığı için ön tarafta kullanamayacağımı söyledi. Görüntüyü tersine çevirmek için yapabileceğim birşey varmı ? Araya takılan devre gibi ?

https://www.google.com/search?sca_e...EDHR7UAtoQ0pQJegQIEhAB&biw=1600&bih=731&dpr=1

 
Benim oem cihazda hem arka hem de ön taraf için kamera girişi mevcut. 4-5 sene önce 50-60 tl ye ön taraf için de bir kamera aldım. Ön tamponun alt kısmına montaj yaptım, kablosunu cihaza çekip bağladım çalıştı. Fakat bir süre sonra sanki aküye fazla yükleniyor sandığımdan kablosunu söktüm. Zaten çok kullanışlı gelmemişti bana. Arka kameraya çok dar yerlere yanaşırken bakıyor olsam da aynalara bakmadan geri gelmek zor geliyor. Arkadaki canbus aracılığıyla geri vitesi algılayıp cihaz kapalı olsa da anında görüntüyü açıyor. Normalde cihazın açması 15-20 saniye sürüyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,756
Mesajlar
920,218
Kullanıcılar
450,823
Son üye
zoradam09

Yeni konular

Geri
Üst