fattik
Üye
Sayın profesyonel üye; cevap için teşekkürler ancak cevap vereceklerin önünü kesmişsiniz. Altı üstü 12 v bir elektrik. Tamam küçümsemiyorum ancak bir artı bir de eksi ucu var. Ama takdir edersiniz ki arabayı yeniden inşa etmek gibi anlatmışsınız. Bırakın cevap verecek üyeler çıkacaktırben yaşadığım olayı anlattım tabi ki öğrenmek güzel birşey ancak bazı mesleklerde uzaktan eğitim almak mümkünken elektrikte mümkün değildir ya çırak olup bir ustaya öğreneceksiniz ya da okuluna gideceksiniz hani bir söz vardır:Yarım hoca dinden yarım doktor candan eder diye yarım elektrikçi hem candan hem maldan eder araba gibi içinde sevdiğiniz insanları taşıdığınız bir araçta Elektrik tesisatında işlem yaparken dikkat etmek lazım çevrenizde mutlaka bir elektrikçi vardır onunla birlikte yaparsanız hem işi öğrenir hem ucuza mal edersiniz
Artı ucu şuradan eksi ucu da şuradan alabilirsiniz diyecek hepsi bu.
Forumun amacı bu:hiç bilmeyene bile anlatmak. Ama tutup ustaya yönlendirmek bu konu için çok saçma. Beyin arızası elektrik kesme vb konular olur hay hay. Ama 12v tan bahsediyoruz bir artı bir eksinin nerden alınabileceği konusunda elbette yardımcı usta olacaktır. Hazıra yönelmeye yönlendirmeyin, bırakın öğrenmek isteyen öğrensin. Bırakın bozsun ama öğrensin.