Konu Sah serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 3 Nis 2016 #21 mmetin' Alıntı: Ama bu dediğim finansal durumunuz düzgün ise (ileriye dönük 5-10 senelik borcunuz yoksa)geçerli. Genişletmek için tıkla ... Borc dedin beni bir daha vurdun icelim Bu aksam batsin Bu dunya haniimmm nerde benim.ince belli bardaklarim..
mmetin' Alıntı: Ama bu dediğim finansal durumunuz düzgün ise (ileriye dönük 5-10 senelik borcunuz yoksa)geçerli. Genişletmek için tıkla ... Borc dedin beni bir daha vurdun icelim Bu aksam batsin Bu dunya haniimmm nerde benim.ince belli bardaklarim..
Öğretmen27 Profesyonel Üye Katılım 24 Tem 2013 Mesajlar 3,729 Puanları 956 Yaş 41 3 Nis 2016 #22 serkan_48' Alıntı: Borc dedin beni bir daha vurdun icelim Bu aksam batsin Bu dunya haniimmm nerde benim.ince belli bardaklarim.. Genişletmek için tıkla ... Yengeyle gece gece kavga etmeyin bence.
serkan_48' Alıntı: Borc dedin beni bir daha vurdun icelim Bu aksam batsin Bu dunya haniimmm nerde benim.ince belli bardaklarim.. Genişletmek için tıkla ... Yengeyle gece gece kavga etmeyin bence.