Dostum tutan kim seni? Sevmiyorsan çık git yok vds yok domain yok yazılım yok hosting sevmiyorsan git cevapta vermeKonuyu uzatmanın bir yararını görmüyoruz zira benim için bile bağlantısı bu kadar basit bir konuya kötü de olsa bir çözüm önermekten ziyade tarafımın mühendis olmadığını defalarca izah etmeme rağmen Elektrik Elektronik mühendislik bilgisi sorgulandı. Çalışan bağlantı tipi doğru mu diye soru soruyorum yöneticinin üslübuna bakşaka gibi... 9 dolar domain ücreti aylık 20 dolar VPS parası ile adam kendi imparatorluğunu ilan etmiş.
Dostum tutan kim seni? Sevmiyorsan çık git yok vds yok domain yok yazılım yok hosting sevmiyorsan git cevapta vermeiyi ki yazılım biliyormuşsun sende ha bildiğinden şüpheliyim ama neyse sevmiyorsan git tutan yok
fark ettiysen sabahtan beri forumu ve yöneticiyi kötülüyorsun sevmediğin aşikar ama hala inatla duruyorsun ne diyim yakınlarına allah yardım etsinKonu sahibi olarak tarafıma yazılan mesajlara cevap veriyorum. Uzatan ben değilim sensin. Seni bağlayıcılığı bulunmadığı halde gelip kraldan çok kralcılık yapıyorsun, gerek yok ortalara atlamana merak etme abilerin sever seni.
fark ettiysen sabahtan beri forumu ve yöneticiyi kötülüyorsun sevmediğin aşikar ama hala inatla duruyorsun ne diyim yakınlarına allah yardım etsin
evet tarafıma bir mesaj yazılmamış hüüüü boş yapıyorsun diyor birde yazık vallahaEvet nerde kaldı o forumda ki yardım etmek için can atan uzmanlar ? Burada hiç Elektrik, Elektronik veya muadili mezunu mühendis yok mu ?
yok sayıyorum vallaha uğraşılmayacak bir tipsin yazık...Boş muhabbet yapıyorsun farkında mısın ? Seni bağlayan bir durum yok ?!? Tarafıma ithafen mesaj yazıldı ona ithafende cevap verdim. Hem buradan hem de forum iletişiminden üyeliğin iptali ile ilgili de mesaj yazdım. Sen ve başkaları cevap hakkı doğacak bir şey yazmaz ise cevap yazmak zorunda kalmam ? Anladın mı ?
Bende ego yok, fakat sizin bu mesajınıza en demeli ... hele ki bir önceki mesajdan sonra belki de o üyenin konularına bakmalıydınız, kaç defa yardımda bulunmuş! Yönetici olarak yazmadım ama düğmesi de yok açıp kapatayım, madem forum ve hostingden bilginiz var ... kişisel düşüncelerimdi ...Evet nerde kaldı o forumda ki yardım etmek için can atan uzmanlar ? Burada hiç Elektrik, Elektronik veya muadili mezunu mühendis yok mu ?
Evet nerde kaldı o forumda ki yardım etmek için can atan uzmanlar ? Burada hiç Elektrik, Elektronik veya muadili mezunu mühendis yok mu ?
Eminim ki daha düzgün bir şema ile gelirsen bura da yardım etmek için can atan insanlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?