Aynen öyle hocam. Yaşadığın yere olmayınca internetten alışveriş zorunlu oluyor ve bazen bu iş kumara dönüşüyorAslında görüp de almak lazım. Ne geleceği belli olmuyor. İlk sıradaki olması lazım ama görmeden ölçmeden net konuşamam.
Keşke bu bilgiyi siparişi vermeden önce söyleseydiniz hocam onca emeğiniz geçti. Ama bundan sonra kesinlikle sizdeyim Allahın izniyle.İnternetten malzeme siparişi için domiRobot'u tavsiye edebilirim. 6 ay çalışmıştım bu firmada. Şimdi kendi işyerim olan robotikcenter işletmesi var ama o kadar fazla ürün çeşidim yok. Malzeme lazım olduğunda yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin.
Tembel kalıyor derken, atıyorum GERİ DÖNÜŞ yada STOP ETME anında mekanizmayı zorlayacak kadar mı gecikme oluyor hocam.Keşke bu bilgiyi siparişi vermeden önce söyleseydiniz hocam onca emeğiniz geçti. Ama bundan sonra kesinlikle sizdeyim Allahın izniyle.
Her ne kadar simüle programda çalışsa da denedim de problem oluyor. Röle kontaklarını bırakmada tembel kalıyor.
Aşağıdaki 2 taneden birini yapmanı tavsiye ederim. Alttakinde 4 uçlu switch var bulmak problem olabilir. Aldığınız rölelerle üsttekini yapmak daha iyi bence.
4 pinli switch çok zor hocam. aliexpreste falan belki ama onada bir ay beklemek gerekBirinci switch tetiklendiğinde ikinci röle çektiği anda birinci rölenin bırakması gerek, geç bıraktığı için kaynak röle kontakları üzerinden kısa devre olmakta. Farklı switch bulmak zor olabilir ya da kontak sayısı daha fazla röle kullanmak ya da üçüncü bir röle kullanmak alternatif çözümler olabilir. Ya da daha iyi düşünebilen bir tasarımcı bu röleler de tasarlayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?