Areva Transformatör Seçimi

uyrozg

Üye
Katılım
25 May 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
arkadaşlar selam 36 kv areva kuru tip trafo ürün kataloğu arıyorum. yada güce göre boyutlarını bulabileceğim bir kaynak. teşekkür ederim şimdiden.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sen nasıl bişey istiyorsun özelliklerini yaz. ben sana istediğin soruların cevaplarını yazayım arkadaşım. areva ya istediğin trafoyu söylersen yaparlar. illa da 36 kV içn şu boyutlarda olacak diye bir kaide yok
 
merhaba cuneytozturkk arkadaşım ;

bir projede 630 kva dan 2500 kva ya kadar değişik güçlerde trafo kullanacağız. bunlardan 4 adedi 2si 2000 kva 2si 2500 kva olmak üzere 0,4/36 kv step up trafo. bunların ölçüler lazım ki müşteri ye trafo odalarının çizimleri için yardımcı olayım. ve 2000 kva step up lar da kabinli olacak. ip 21 koruma sınıfı trafo kabini içine yerleşecek. bende abb ölçüleri var da areva da bu ölçüler ne kadar değişir. bunu anlamak için areva ölçülerini içeren bir katalog var mı diye sordum. siparişi geçmeden arevadan bu tip bilgileri alabilmek sıkıntı resmi siparişden sonra verebiliriz diyorlar trafo odalarının çizimleri vs için yardım istediğinde. anlatabilmişimdir umarım derdimi. teşekkürler ilgin için.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,828
Mesajlar
920,817
Kullanıcılar
450,920
Son üye
cihan.demir

Yeni konular

Geri
Üst