beş yıldır piyasada olan telefonla motor kumanda gerçı bır ust modelı çiktı gsm modullu olanı ama eskı de olsa gelıştırmek guzel bişey ekledığım yeni özellık telefon devamlı şarj daydı şimdı batarya bıtınce şarj edıyor telefonlu kumanda
para kazandırmasada artı özellık mukemmel oldu
Yapı olarak bana çok benziyorsunuz.Ben de elektrikli cihazlarda,mekanizmalarda tadilat,geliştirme yapmayı çok severim,ticari gaye ile değil,hobi olarak büyük bir zevkle bunu yapar ve hiçbir şeyden mutlu olmadığım kadar da mutlu olurum sn.tekin126.Yaptığınız iyileştirme ve gayretiniz takdir edilmeye değerdir.Kimsenin şimdiye kadar görmediği,es geçebildiği bir eksikliği,şarj esnasında boşa harcanan enerjiyi bertaraf edip,çevreye de olumlu katkınız olmuş oluyor,farklı açılardan bakıldığında.Ticari açıdan satışı değişir veya değişmez de olsa bu önemli değildir,önemli olan sizin bu iş üzerinde zihin,emek harcayarak,söylediğiniz gibi boş zamanlarınızı,yararlı zaman dilimine dönüştürebilmenizdir.Bu açıdan bakıldığında,netice,satış rakamı ne olursa olsun yaptığınız tadilat,eksiklik giderebilme,başkalarının gözünden kaçmış,üzerinde pek fazla da durulmamış bir soruna çözüm getirebilmektir önemli olan.
Ar-ge tanımı sn.tyildizak'ın da ifade ettiği gibi çok geniş bir kavramdır,ayni konu üzerinde sürekli ve devamlılık içeren yenilikler,araştırmalar bütünlüğü,tamamlayıcılıktır en geniş anlamıyla.Ben de pc ve pekçok konuda yıllardır tadilat,iyileştirme,şartları daha optimum hale getirme,vb. yolunda değişiklikleri kişisel olarak yapmaktayım.İçinde tabiki araştırma-gözleme-test-ölçme-karşılaştırma-değerlendirme gibi çok çeşitli kriterler de vardır.Ama tüm bu yaptıklarımı ar-ge olarak değil,kendimce yalnızca "tadilat" olarak değerlendiriyorum.Ar-ge konusu firmaların ayakta kalabilmesi için de çok önemlidir bildiğiniz gibi.Arçelik,vestel,bosch
vb. büyük firmala,bu konuda ağırlığı çekebilmektedir.Hatta bosch markasının bu konuda ilginç bir de sloganı vardı,siz tecrübelisiniz reklamlardan da bilirsiniz,hatırınızda kalmıştır:
İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM.Ne kadar prensipte kaliteye,geliştirmeye,ar-ge'ye bağlılık yeminini etmiş,bu uğurda hayatını,para kaybetmeyi benimseyebilmiş,yalnızca herşeyi kalite üzerinden ortaya koymuş bir söz,sizce de öyle değil mi?
Yaptığınız çalışmaları çeşitli işlere hobi olarak boş zamanlarında çoğu zaman el atan bendeniz olarak da,büyük bir övgüyle karşılıyor,tebrik ediyor,bu konudaki diğer çalışmalarınızda da ayni geliştirme,tadilatlarda yapılmayanı,görülüp de yapılma gereği hissedilmeyen iyileştirmeleri yine başarıyla yapacağınıza inanarak devamlılığını diliyorum.Kolay gelsin.Saygılarımla.