mahendraa
Üye
Makine yaklaşık on gündür sorun yaşatıyor. İlk önce bir kere kapak açılmadı. Bende programı kurutmaya aldım bitirince kapağını açtı. Sonraki yıkamalarda ilk önce sıkmaya geçmedi. Bekledim sıkmaya aldım çalışmadı 1 saat sonra tekrar denedim ancak o zaman çalıştı. Yaklaşık 3 yıkamadır da yıkamayı yapıyor durulamaya gelince duruyor geçiş yapmıyor. Kapatıp açıyorum, başka programlara çeviriyorum hiç bir şekilde çalışmıyor. Ertesi gün durulamaya alıyorum çalışıyor bu sefer sıkmaya geçmiyor. Açıkçası programda geçiş sağlamıyor. Durulamaya aldığımda yumuşatıcıyı da almıyor. Uzun süre beklemek gerekiyor neredeyse bir makine çamaşır için 7-8 saat lazım.
Nerede arıza olabilir ve arızalar ne olabilir? Eski bir makine tamir çözüm olur mu? Servise para vermeye değer mi?Anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Nerede arıza olabilir ve arızalar ne olabilir? Eski bir makine tamir çözüm olur mu? Servise para vermeye değer mi?Anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Şimdiden teşekkürler