sahin8182
Üye
Merhabalar. Benim 10 yıllık kullanmış olduğum ariston marka çamaşır makinasını başlat dediğim zaman normal çalışıyor. fakat 5 dakika sonra sürekli su boşaltıyor vekapı kilid ledi ve makinanın üzerindeki led ışıklar yanıp sönüyor makinanın fişini çıkarıp taktığım zaman normal olarak çalışıyor ama tekrar aynı şekilde arızaya geçiyor.
su sıcaklığını 0 derece ayarlayınca makina normal çalışmaya başlıyor.yapabildiklerim prizi kontrol ettim bir sıkıntı yok , rezistansı değiştirdim, motor kömürlerini değiştirdim kartı kontrol ettim ama bir sıkıntı göremedim. sadece eski rezistansın üzerindeki termostadı değiştirmedim. su girişlerini temizledim(makinam çift su girişli )
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese saygılar
su sıcaklığını 0 derece ayarlayınca makina normal çalışmaya başlıyor.yapabildiklerim prizi kontrol ettim bir sıkıntı yok , rezistansı değiştirdim, motor kömürlerini değiştirdim kartı kontrol ettim ama bir sıkıntı göremedim. sadece eski rezistansın üzerindeki termostadı değiştirmedim. su girişlerini temizledim(makinam çift su girişli )
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese saygılar
Son düzenleme: