serkan.ist
Üye
Ariston Buzdolablarında öyle sorunlar çıkıyor maalesef bizimde buzdolabı Ariston ve de yaklaşık sizin aldığınız zamanlarda almışızdır.İlk aldığımız dolapta da sizdekine benzer sorunlar çıktı servis geldi atölyeye götürmemiz gerekiyor filan dediler ve de götürdüler sonuç olarak bize buzdolabını değiştirmeyi önerdiler o buzdolabının üretimi durduğu içiin de farklı bir model verip üzerine de para istediler.Değiştirdik yeni buzdolabında da ara ara sorunlar çıkıyor tam verimli olduğu söylenemez.Biraz Ariston Buzdolabı hakkında araştırma yaptığımda Ariston Buzdolablarının İtalyada üretilip Türkiye'ye getirildiğinden İtalya şartlarına göre üretilen dolabın Türkiye şartlarına pek uyum sağlayamayıp sorunlar çıkardığını öğrendim.Bu nedenle de yeni buzdolabı alanlara kesinlikle Ariston marka Buzdolablarını önermiyorum !
Haklısınız ariston falan alınmaz ama biraz araşırınca diğerlerinin de çok farklı olmadığını anlamak zor değil. Vestel falan hele asla alınmaz. Arçelik nasıl bilmiyorum ama fiyatları aristonun neredeyse iki katı...