Armatür Markası Olarak Ne Tavsiye Edersiniz?

"Kullanacağınız armatürün lamba tipini yazarsanız fikirlerimi paylaşabilirim." demişsiniz fakat sanırım yanlış anladınız beni lamba tipiyle bir ilgisi yok sorumun ben her tip için önerebileceğiniz armatür markası istiyorum. belli bir armatür tipi kullanmıyoruz projeden projeye ihtiyaçlar değişiyor illaki..sadece ortahalli ve kalite konusunda bir siteco bir philips kadar olmasa da orta kalitede uygun bir marka arıyorum. 2günde bozulan cinsten armatürleri de kullanmıyoruz kötü markalar istemiyorum yani. bu konuda yardımcı olabilir misiniz??

Linear floresan ve kompakt floresan lambalar ile ilgili projelerde Gecem aydınlatma ve İkizler Aydınlatma' yı önerebilirim.

Metal halide ve kompakt floresan lambalar için Murat aydınlatma, Atıl Aydınlatma, Novaluks

Yüksek basınçlı (sodyum-metal-civa) lambalar için Cemdağ, Gestaş, General Elektrik
Aklıma gelenler bunlar. Pahalı derseniz seviyeyi biraz daha düşürebilirim. :)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
hahaha adam kaliteli ve ucuz diyor :) Wallahülazim cemdagin ürünlerini internette gördüm, cok profesyonele benziyor ic aksami malzeme vs., fiyati uyarsa döse derim. :)

Sayın 6 litre. Kaliteli ve ucuz ikiside aynı yerde olmaz. Ya kaliteli önereceksin yada ucuz. Şimdi tutup şu marka hem kaliteli hem de ucuz diyebilirsin ama yazdığım markalarda karşılaştırdığımda kullanım ömrü olarak çok çok gerisinde kalıyorlar. Bence en mantıklı olanı ilk yatırım maliyetini ilk planda tutmayıp kaliteye para vermektir. Tabi bu kişisel tercihtir herkese göre değişebilir...
 
phılıps-siteco-toros derim
 
"ndakota1987"
haklısınız hem kaliteli hem ucuz tabiki olmaz keşke olsa fakat en başından söylediğim gibi aradığım şey fiyatta ve kalitde orta halli bir marka. illaki süper kalite olsun hem ucuz olsun demiyorum dediğiniz gibi öyle bir marka yok.

bir ihaleye girerken adamlar illaki phlips demediyse ya da siteco gibi yüksek kalite ve yüksek fiyatta bir malzeme istemediyse o malı kullanmak iyi değildir çünkü fiyatta çok yukarıda kalırsınız ve işi alamazsınız. ucuzun ucuzu seçerseniz yarın bir gün ihaleyi kazandığınızda şantiye tesliminden sonra yaptığınız iş kısa sürede patlar ve prestijiniz zedelenir. bu nedenle çok adi olmayan, ömürlük olmasa da uzun süre dayanan orta halli marka istedim.

fikir veren yorum yapan bütün arkadaşlara ve TWiST_oF_FaCe e de verdiği bilgiler için teşekkür ederim.
 
çalıştığım yer kurulurken 2*58 cemdağ kullanmışlar, kapakları philips den pahalı :). ilk yatırım maliyeti olarak philips belki fazla tutar fakat uzun vadede diğerlerine göre iyidir...
 
listelerde göremedim ama arlight öneririm ve kalitelidir. fiyat yönündede iyidir.
 
listelerde göremedim ama arlight öneririm ve kalitelidir. fiyat yönündede iyidir.

Arlight' ın fabrikası ankara' da. armatür seçimi belki rahat olmaz diye yukarıda paylaştığım listeye yazmamıştım.

Bana kalırsa fiyat/performansı en iyi firmalardan biridir.

@volcanoos, umarım philips' in adına kapılıp bunları söylemiyorsundur. Yerli firmaları destekleyelim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,961
Mesajlar
922,111
Kullanıcılar
451,155
Son üye
faruk_ustek

Yeni konular

Geri
Üst