Delta AS300 PLC ve ISPSoft ile çalışıyorum. Ortalama 3 haftadır RS485 destekli bir mesafe sensöründen veri almaya çalışıyorum.
Rica etsem ISP Soft için öner bir program ve PLC ye nasıl bağlantı yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum. Analog olarak veri alıyorum ancak yeterince hassas olmuyor RS485'e geçmem gerekli.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
"Remote device settings" kısmına sensör cihazını tanıtmanız gerekiyor olmanız lazım. "modbus RTU slave" ya da "modbus rtu device" şeklinde ayarlayıp. sensörün mesafe bilgisini hangi modbus registerından veriyor bunu bulmanız lazım operating manualinde olabilir. en iyi çözüm baumer ile iletisime geçmeniz olur kaynak döküman iletebilirler size.
"Remote device settings" kısmına sensör cihazını tanıtmanız gerekiyor olmanız lazım. "modbus RTU slave" ya da "modbus rtu device" şeklinde ayarlayıp. sensörün mesafe bilgisini hangi modbus registerından veriyor bunu bulmanız lazım operating manualinde olabilir. en iyi çözüm baumer ile iletisime geçmeniz olur kaynak döküman iletebilirler size.