Öncelikle merhaba herkese, biraz uzun bir yazı oldu eski evle uğraşmaktan bıktığım ve sebebini anlayamadığım çözemediğim bir sorun var, gece gece yazıyorum ama bayadır olan bir olay yaklaşık 2 3 senedir böyleydi ben ilgilenemiyordum apartmanımız eski aynı zamanda yönetim kadrosundayım asansörümüz çalışıp herhangi bir kata basılırsa motor çalıştığı andan itibaren ışıklarımın gücü düşüyor asansör durunca eski haline geliyor bu başka hiçbir komuşumda olmadığından asansörle benim dairemin bağlantılarında bir kaçak mı var pek anlamadığımdan dolayı size sormak istedim ışıklar eskimiş diyebilirsiniz ama normalde yapmıyor ayrıca en son yeniledim en üst katta oturuyorum şalterlerimi kontrol etme imkanım olmadı, evimde bazı işçilik yapan saf yüzüne güvendiğim dolandırıcı bir kapıcıdan dolayı bu konuda da şüpheleniyorum açıkçası, evde düzgün bir yer yok kendim her yerini düzeltiyorum şuanda tek sorunum asansör kullanıldığında voltaj düşmesi ve bu başka kimsede olmuyor apartmanımızda aile gibiyiz onlarda şaşırdı bu duruma, lafı daha da fazla uzatmadan önerileriniz için teşekkür ediyor iyi geceler diliyorum.