Asansör çalıştığında evdeki ışıkların gücünün azalması

Anladım tekrardan teşekkürler o zaman iyi bir elektrikçi bulup kontrol ettirmek lazım.
Anladım tamamdır o zaman dediğiniz bilgiler çözümleri deneyeceğim teşekkürler iyi akşamlar.
Anladım tekrardan teşekkürler o zaman iyi bir elektrikçi bulup kontrol ettirmek lazım.

Anladım tamamdır o zaman dediğiniz bilgiler çözümleri deneyeceğim teşekkürler iyi akşamlar.
CK Boğaziçi bakıyordu buraya sanırsam

Son düzenleme:
Sorunu çözebildiniz mi ? aynı sorun bende de var. Asansör yerine hidrofor.
peki çözüm nedir hocam

Son düzenleme:
Sorunu çözebildiniz mi ? aynı sorun bende de var. Asansör yerine hidrofor.

peki çözüm nedir hocam
Çözümü bence yok. Çünkü her yük bir miktar gerilim düşümüne sebep olur. Yüksek güçlü Elektrik motorlarında anlık yüksek demeraj akımı dolaysıyla, rezistanslı ısıtıcılarda da çalışma süresince yüksek akım çekmeleri sonucu bu durum yaşanacaktır. Belki hassas, hızlı tepki verebilen bir regülatör ile veya yeterince kalın kablo ile çözülebilir.

bu iş evdeki tüm Elektronik cihazları bozacak anlaşılan. dakika başı voltaj düştüğü oluyor.

Beyaz eşya, tv gibi hassas olmayan birçok cihaz 170-240 volt tolerans aralığında sorunsuz çalışır. Yine de tedirginliğiniz varsa bir enerji/gerilim analizörü ile sapmalar tespit edilebilir.

Bizim apartman yeni sayılır 5 senelik. Bizde ışıklarda kırpma falan yokta asansör motoru devreye girdiği zaman pc'nin 2+1 ses sisteminden ara sıra cızırtı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…