asenkron motoru çaliştirma

Starta bastiktan sonra 15 sn sonra motor çalişicak 15 saniye sonra durucak 15 saniye sonra tekrar çalişicak bu şekilde devam edecek takii stop butonuna basana kadar

Son düzenleme:
Sınıfta kalmak diye bir olay tarihin tozlu raflarında kaldı , herhalde biz yaşlıyız diye bizim eğitim sistemine göre konuşuyorsun
yöntmelikte 2 yil kaldiğin zaman milli eğitimin dişina çıkıyorsun lisede geçerli tabi bu olay he dersen ben okucam açıktan giriyorsun 40 kredi topluyorsun oda toplaya bılırsen

önce devreyi öğrenmeye çalışın --zahmet olmazsa --siz ciddiye aldıktan sonra Allah`ın izlniyle tüm güzel iyi insanlar size yardım edektir. Bu sitede çok profesyonel ve çok iyi insanlar var.

önce devreyi öğrenmeye çalışın --zahmet olmazsa --siz ciddiye aldıktan sonra Allah`ın izlniyle tüm güzel iyi insanlar size yardım edektir. Bu sitede çok profesyonel ve çok iyi insanlar var.

ben ne elektirikçiyim nede bir makine öğrencisiyim ben çizimciyim autocad üzerinden bana bu devrenın çizilmesi istendi eyer bir elektirikçi olsaydim saten böyle bir yardima ihtiyaç duymazdim sizden istediğim sadece bana 5 dk zaman ayırıp kaba taslak bir çizim çizmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…