asenkron motoru çaliştirma

neyse ginede teşekkurler

sizde doğrumudur hocam ? yaptım ama

Ekli dosyalar

• 12463477_1067347569953388_812436160_n.jpg
    12463477_1067347569953388_812436160_n.jpg
    35.3 KB · Görüntüleme: 28
Programı ekts'de yaptığında çalıştırmıyor musun? neden soruyorsun oldumu diye !

kumanda çizimi aşağıda ekts'si ekte

jV2mDL.png

Ekli dosyalar

• 15sn.rar
    4.4 KB · Görüntüleme: 5
evet çalilmişti ama buraya atma amacim berki benim kardeşilerim de işi düşerse bu yorumlara göz atip burdan yararlanması burda ben yaptım gerek kalmadi size diceğeme buraya bu fotoğrafi atip sizinde olmuş
veya olmamiş diyebilmekti ve burda bende yaşça büyük babam yaşinda adamlar var ama bi uslup içinte
konuşmayi daha bilmiyorlar ilginiz için teşekkur ederim ginede sağolun var olun

evet çalilmişti ama buraya atma amacim berki benim kardeşilerim de işi düşerse bu yorumlara göz atip burdan yararlanması burda ben yaptım gerek kalmadi size diceğeme buraya bu fotoğrafi atip sizinde olmuş
veya olmamiş diyebilmekti ve burda bende yaşça büyük babam yaşinda adamlar var ama bi uslup içinte
konuşmayi daha bilmiyorlar ilginiz için teşekkur ederim ginede sağolun var olun

Yapabildiğin işler için yardım alma alışkanlığından vazgeç hayatın boyunca yardımsız hiç bir iş yapamazsın.
Bak kumanda bilgin var bunu deneyip çalıştığını ispatlayacak programında var. Daha ne ?

valla abi bu programı yeni keşfettim ve bir arkadaş da ne kullacigimı söyledı ortaya bir şey çıkartim bende
buraya attım dedim birisin ihtiyatici olur arar bulamazsa diye ama sizin sert tavrinizi annamiş değilim halen

Yok güzelim sert falan değilim sadece öğüt veriyorum senin yaşlarında oğlum var. Ondada benzer alışkanlık var hazıra konma alışkanlığı !
Büyüklerin verdiği öğütleri ters tepki gibi algılama. Kendine pay çıkarmaya çalış. Sen kazanırsın.

valla abi bu programı yeni keşfettim ve bir arkadaş da ne kullacigimı söyledı ortaya bir şey çıkartim bende
buraya attım dedim birisin ihtiyatici olur arar bulamazsa diye ama sizin sert tavrinizi annamiş değilim halen
Sorun işte bu...

doğru hazır konmayi seviyorum farkındayim ginede teşkkurler abilerim burdaki yardiminizdan dolayi allah yardimciniz olsun sürekli kalın sağlıcakla

Forum istatistikleri

Konular
130,122
Kullanıcılar
453,196
Son üye
ustabey

Yeni konular

Geri