Kaçıncı cep telefonunu kullanıyorsunuz?

Nokia 6020 / 2006 yılında
Nokia X7 / 2011 yılında
Sony Z2 / 2014 yılında
Xiaomi Mi Note 10 Lite / 2020 yılında

Telefona verdiği parayı,kendi kazancından ! karşılıyorsa,isterse hergün telefon değiştirsin.Sorun,her 6 aydabir ana baba parası ile telefon değiştirenlerde.Buralara,nerden geldiğimiz ! esas konu.Kazanılmamış / hakedilmemiş / kazanılacak ! parayı harcamak kolaydır.:rolleyes:

Son düzenleme:
Ssymadım ama, her türlü marka model kullandım. O paraları bırıktırsem, araba alabilirdim. Karsı konulmaz bir teknoloji açlığım var nedense..

Nokia 8110 (1997'de kayan kapaklı iyi modellerdendi. Hat dahil arkadaşla beraber 915$ karşılığı para vermiştim. O zaman yüksek bir paraydı.)
Nokia 3210
Philps Fisio 625
HTC Touch2 (akıllılara geçiş)
Asus Zenfone2 (aynı pil ile yaklaşık 8 sene)
Arada hanımdan yedeğe düşen, kullanamadığı Samsung Galaxy Ace2 (i8160) ve LG G4
Oğlandan çıkan LG V10
Çıkanlarda eskimeye bağlı batarya sorunları oldu. Kaç tane batarya alsam da modelin eskimesinden dolayı bataryalar randıman vermedi.
En son oğlum baktı telefon hep şarjda, geçen yılbaşında Xiaomi POCO X5 Pro 5G hediye etti.
Her aleti sonuna kadar kullanmaktan yanayım. Hatta eski telefonları arabada kayıt kamerası olarak kullanmayı düşündüm. O tür çalışmalar vardı. Şu an aynaya bağlı kayıt kameram var. Eski telefonlar da bu şekilde değerlendirilebilir.

Panasonic GD92
Mobile firmasinin hat karsiligi verdigi adi sani belli olmayan tuslu telefon.
IPhone 5
Samsung S9+

2000 yılından bu yana 6 sene'de 1 telefon degistirmisim. Pil degisimi isteyen tek telefon Iphone oldu.

Son düzenleme:
şimdiye kadar kullandığınız eski nesil ve/veya yeni nesil (akıllı) cep telefonu toplam adetini hatırlıyor musunuz? ben hala hatırlayıp sayabiliyorum. üç adet eski nesil, iki adette akıllı telefon olmak üzere toplamda beş adet kullanmışım. sizlerde durum nedir?
7'ye kadar hatirlayabildim. Muhtemelen fazlası vardı ama anımsamıyorum. 😄

Sene 2000 de köyde kamyoncu bir komşumuz vardı Ericsson sh 888 çelik kasa telefonu vardı.
O telefonu o kadar çok hayal ederdim ki hep rüyama girerdi.
Sonra lise hazırlığa başladığım aynı sene içinde Ericsson A 1018 ilk telefonum oldu.
Sonrasında hayallerimi süsleyen Sh 888 e kavuştum.
Artık herkesin iyice hor görmeye başladığı bir döneme kadar SH 888 i kullandım.
Sonrasında ne aldım kaç tane telefon aldım bilmiyorum ama,
Xiaomi Mi A1 ile başlayan akıllı telefon serüvenim sıralı model değişimi ile yine devam ediyor.
Şuan redmi note 13 pro 5g kullanıyorum iPhone 15 ile değişirsem yazıklar olsun bana.

Forum istatistikleri

Konular
130,124
Kullanıcılar
453,197
Son üye
Emre5212

Yeni konular

Geri