Askaynak Inverter 161 Super Kaynak Makinası Arızaya Geçiyor.

güzel insan, benim ustam orta 2 terkti, ben de liseyi 8 senede bitiren hızlılardanım. yıpranmış arıza yapmış bir makinede bir zımbırdı değiştirirken, ayağındaki girişindeki, çıkışındaki en ucuz bileşen olan direnci değiştirmek zul geliyorsa tamircilik yapma. expressweld ile askaynak, bir-iki marka daha vardı. kullandıkları anakart zx7 dir çinmalı eşek gibi çalışan en sağlam ve verimli karttır. markalar arası etiket hikayesi biri 161 biri 151 diğeri ise sonuna S takısıyla piyasaya sürdüler. düşük amperde olanda sadece ıgbt düşük voltajdı. dama oynayamıyorum dediğim artık beynim bazı şeyleri hatırlamıyor. yada hatırlamak istemiyor.
şimdi duygu sömürüsü diyeceksin, zamanında dünyaya bir kafa atayım dedim, attım da. ama dünya sağlam çıktı benim kafa birazcık çatladı. ve azıcık ucundan arızalar bıraktı. saymasamda olur.
uc3846 dır. entegre onu siz yazınca hatırladım. sonu tek sayılı olanları takarsanız olmaz.

Ustam devrede uc3846 yok ama ben sana tek tek entegre isimlerini yazdım, belki sebep olabilecek entegreyi hatırlarsın, görseli aşağıya ekliyorum.

2.webp

orası üst kat, sol duvarda olması lazım. o sürücü katı, bu güne kadar sağlıklı olarak hiç tamir edilemedi.
genelde kırmızı silikonla kaplarlar

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri