aspiratör basmıyor

Katılım
25 Eyl 2012
Mesajlar
89
Puanları
1
iyi günler arkadaşlar mermer atelyesine toz odası yapılmış kesme,, taşlama bu odada yapılıyor toz ise fan aracılığı ile emiliyor dışarıdaki varil içersindeki su vuruyor fakat hava geri dönüyor fanı iki yönede çevirdik aynı istediğimiz gibi emiş yapmıyor randıman çok düşük fan 60 lık aspiratör seçilmiş yanlış olabilirmi hani şu kahvehanelere takılan ,, hava yolu ise 40 cm çapında 3 m kadar yani çok kısa fan seçiminde bir hatamı var radyal fanmı kullanalım... mevcut fanı her türlü denedik ters düz sağa sola olmadı marangozlaın kullandığı toz emmeler nasıl mesela teşekkürler oda 10 metre kare
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Mermer tozu ağır bir malzemedir.Radyal fan kullanmanız daha doğru olur.Belirttiğiniz aksiyel fanların debi-basıncı azdır.Sadece ortam havasını değiştirmek için kullanılır.Aspratör firmalarıyla görüşüp uygun bir model(muhtemelen 1,5kw)seçebilirsiniz.
 
peki sayın ali demir fanı dışarı varilin yanına koysak olurmu odadan uzaklığı sadece 2 m radyal fan çapı ne olabilir
 
Sizin ihtiyacınız Blower

SİSDOZ
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,286
Kullanıcılar
451,017
Son üye
Ozerbil

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst