Aspiratörden elektrik almak

Kilowhat

Üye
Merhaba. Konuya çok yabancıyım. Mutfak tavanına koyduğum led aydınlatmanın bağlantısını apiratörden almak istiyorum. Aspiratör lambasınınyalınca tavandaki lamba da yansın istiyorum. Nasıl yapmalıyım ?
Teşekkürler.

güzel insan, çok basit gibi görünen bir olayı, onlarca olasılıkla bizlere sorduğunun farkında mısınız? led ampul mü? armatür mü? sürücü var mı? anahtarı açınca hem led hem aspiratör mü çalışacak? aspiratörün tesisatı var mı? gibi gibi, olasılıkların içinde AC uçları anahtarda / ampulde/ armatür sürücü girişinde birleştir gitsin en kısa cevap ama. aması çok olan şeyler için bizler bir elektrikçi tavsiye ediyoruz. görsellerle sorunuzu destekleyiniz lütfen.

Son düzenleme:
güzel insan, çok basit gibi görünen bir olayı, onlarca olasılıkla bizlere sorduğunun farkında mısınız? led ampul mü? armatür mü? sürücü var mı? anahtarı açınca hem led hem aspiratör mü çalışacak? aspiratörün tesisatı var mı? gibi gibi, olasılıkların içinde AC uçları anahtarda / ampulde/ armatür sürücü girişinde birleştir gitsin en kısa cevap ama. aması çok olan şeyler için bizle bir elektrikçi tavsiye ediyoruz. görsellerle sorunuzu destekleyiniz lütfen.

Yorumsuz .

IMG_3380.jpeg

Demeye çalıştığım aspiratör lambasına bu kabloları bağlasam ve aspiratörün lambasını açtığımda tavandaki apliği de açsam sorun olur mu?

Ekli dosyalar

• IMG_3381.jpeg
    IMG_3381.jpeg
    117.6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_3382.jpeg
    IMG_3382.jpeg
    195.1 KB · Görüntüleme: 5
hayır sorun olmaz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. ampule bağlamak yerine anahtarına bağlayacağım demek istediniz her halde (olabilirliği en yüksek seçenek)...

Çok sağlıklı olmaz derken neyden şüphe ettiniz? Ona göre gerekirse boş yere risk almayayım.

Çok sağlıklı olmaz derken neyden şüphe ettiniz? Ona göre gerekirse boş yere risk almayayım.
anahtarın amper çekme gücünü bilmediğimden. aplik kaç amper bilmiyorum (voltaj 220 dir sorun değil). ama varsayılanda çok sorun olmaz diyebilirim.

IMG_3383.jpeg

Sarı ve beyaz kabloyu kesip araya diğer aplikten gelen kabloları bağlayıp bantlanacağım. Uygun mu sizce?

Ekli dosyalar

• IMG_3386.jpeg
    IMG_3386.jpeg
    185.4 KB · Görüntüleme: 5

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,669
Son üye
koraykahvecioglu79@gmail.

Yeni konular