vvolkannn Üye Katılım 2 Haz 2020 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 26 4 Haz 2021 #1 Herkese Merhaba; Bircok farklı çözüm örneklerini baktim ama bu soruda takıldım yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler
Herkese Merhaba; Bircok farklı çözüm örneklerini baktim ama bu soruda takıldım yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 4 Haz 2021 #2 Kod: ;Kurulum, konfigurasyon, pin giriş çıkış ayarla BASLA: BTFSS PORTB,0 ;Buton B0 a basıldı mı? BSF PORTD,0 ;Evet Led D0 ı yak BTFSS PORTB,1 ;Hayır B0 basılmadı, peki Buton B1 basıldı mı? BCF PORTD,0; Evet Led D0 ı söndür. GOTO BASLA Son düzenleme: 4 Haz 2021
Kod: ;Kurulum, konfigurasyon, pin giriş çıkış ayarla BASLA: BTFSS PORTB,0 ;Buton B0 a basıldı mı? BSF PORTD,0 ;Evet Led D0 ı yak BTFSS PORTB,1 ;Hayır B0 basılmadı, peki Buton B1 basıldı mı? BCF PORTD,0; Evet Led D0 ı söndür. GOTO BASLA
Konu Sah vvolkannn Üye Katılım 2 Haz 2020 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 26 4 Haz 2021 #3 karaapak' Alıntı: Kod: ;Kurulum, konfigurasyon, pin giriş çıkış ayarla BASLA: BTFSS PORTB,0 ;Buton B0 a basıldı mı? BSF PORTD,0 ;Evet Led D0 ı yak BTFSS PORTB,1 ;Hayır B0 basılmadı, peki Buton B1 basıldı mı? BSC PORTD,0; Evet Led D0 ı söndür. GOTO [/QUOTE] Genişletmek için tıkla ... Hocam tam neresi oluyor bu code anlayamadım
karaapak' Alıntı: Kod: ;Kurulum, konfigurasyon, pin giriş çıkış ayarla BASLA: BTFSS PORTB,0 ;Buton B0 a basıldı mı? BSF PORTD,0 ;Evet Led D0 ı yak BTFSS PORTB,1 ;Hayır B0 basılmadı, peki Buton B1 basıldı mı? BSC PORTD,0; Evet Led D0 ı söndür. GOTO [/QUOTE] Genişletmek için tıkla ... Hocam tam neresi oluyor bu code anlayamadım
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 4 Haz 2021 #4 vvolkannn' Alıntı: Hocam tam neresi oluyor bu code anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Caminin karşısı, heykelin tam ora, kime sorsan gösterir.
vvolkannn' Alıntı: Hocam tam neresi oluyor bu code anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Caminin karşısı, heykelin tam ora, kime sorsan gösterir.
Konu Sah vvolkannn Üye Katılım 2 Haz 2020 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 26 4 Haz 2021 #5 vvolkannn' Alıntı: Hocam tam neresi oluyor bu code anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Demek istediğim şu sorunun tamamı attığınız bu cevap mi
vvolkannn' Alıntı: Hocam tam neresi oluyor bu code anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Demek istediğim şu sorunun tamamı attığınız bu cevap mi
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 4 Haz 2021 #6 karaapak' Alıntı: Kod: ;Kurulum, konfigurasyon, pin giriş çıkış ayarla ... Genişletmek için tıkla ... Yazmışım zaten. Yorumlarda var kodun yanında, yorumlarla verdiğin soruyu yanyana koyunca kodun neresini verdiğim açıkca görülüyor.
karaapak' Alıntı: Kod: ;Kurulum, konfigurasyon, pin giriş çıkış ayarla ... Genişletmek için tıkla ... Yazmışım zaten. Yorumlarda var kodun yanında, yorumlarla verdiğin soruyu yanyana koyunca kodun neresini verdiğim açıkca görülüyor.