Atv31 inverter

forramazan

Üye
Katılım
19 Şub 2009
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
54
Slm Arkadaşlar Elimizde Atv31 5,5 Kw Sürücü Ve Meter Marka Evo O4 Serisi Sicaklik Kontrol Cihazimiz Var.çiftlik Havalandirmasi Yapilacaktir.bizim Istedğimiz Eğer Ortam örneğin 28 Derece sicaklık Kontrol Cihazinin Set Değerini 27 Ayarlamişsak Fanlar 10hz Dönecek Sicaklik Farki 5 Dereceye Cikmiş Sa Fanlar 50hz De Dönecek Ortam Normal Set Değerine Yaklaşinca Kendi Otamatik Yavaşlayacak.birde potansiyometre ile manuel olarak çalıştıracağız Böyle Bir Sistem Yapacağiz Mümkünmü Eğer Mümkünse bana bağlantı şemasını göndere bilirmisiniz bu işte daha yeniyim sıcaklık kontrol cihazında 0...10 v çıkışı mevcuttur.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşım termostatın analog çıkışlı istediğin sıcaklıkta istediğin hızda kontrol edemezsin. termostatın role çıkışlı olursa role çıkışın ve alarm kontağı çıkışı ile anlatığın şekilde kontrol edebilirdin. fakat elindeki termostat ile soğutma seçeneği var ise hızını kendi ayarlar ortam sıcaklığını biraz düşük tutarak istediğin sıcaklıkta tutabilirsin. takıldığın nokta olursa ulaşabilirsin bana ilyas.buyuk@hotmail adresinden hadi kolay gelsin
 
BAFRAL KARDEŞİM TELEFON NUMARANI VERİRSEN DAHA SAĞLIKLI BİR İLETİŞİM KURARIZ BENİM MAİL ADRES ************** bana bağlantı şeması gönderirmisin bu işi yapa bilmem için hangi sıcaklık kontrol cihazı kullanmam gerekir ve nasıl yapacağim hakkında bilig verirsen çok sevinirim.resimli bağlantı şemasını açık klemens bağlantısını sıcaklık kontrol cihazı ve sürücü arasındaki bağlantıyı gösteren.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
anladıgım kadarıyla degiken sıcaklılara göre fanlar 0...50 hz arasında çalışmayacak sadece 0rtam sıcaklıgını 27-25 derecede sabit tutmak istenilen basit bir invertör kontollu fan devresi gibi görülüyor
 
konuyu şöyle özetleyim ortam sıcaklığı istenilen set değerinin 4 derece üstünde ise fan son devrinde 50 hz de dönecek orantısal bir mantık kurrarsak 1 derce üstünde ise 12.5 hz de dönecek bu orantısal olarak değişecek set değerinden uzaklaşırsa artacak yaklaşınca azalacak birde el ile ayarlamak için potansiyometre kullanılacak.otamatik ve manuel pozisyonda çalışacak sürücü otamatikte hızı kendi ayarlayacak manuelde potansiyometre ile çalışacak.otamatik modda set sıcaklığı her sıcaklık için düşünülebilir istenilen sıcaklığın üstüne 4 derece çıkarsa fan son devrini 50hz ulaşılacak bu 1 derce olursa 12.5 hz 1.5 decece olursa 19 hz olacak böyle orantısal artacak azalacak.paremetre ve hangi uçlar kullanılacak anlata bilirmisiniz.ilginiz için teşekürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,926
Mesajlar
921,741
Kullanıcılar
451,093
Son üye
Mustii54

Yeni konular

Geri
Üst