Öğretmen27
Profesyonel Üye
Arkadaşlar merhaba. AUDİO AS302 santralli sistemde dairedeki diyafondan kapı otomatiği butonuna basıldığında kapı otomatiğinde zayıf cızırtı sesi geliyor ama açmıyor.
Yapılanlar
1. Kapı otomatiği değişti,
2. Zil trafosu 15 watt 24V olarak değiştirildi( Eskisi 15 watt 15 V idi)
Komşu benden benim bakmamı rica etti. Ben gittiğimde yukarıda saydıklarım yapılmıştı. Benim yaptıgım Elektrik panosu ile kapı otomatiği arasında kablo bina temizliğinden dolayı ( su ) baya yıpranmıştı değiştirdim düzelmedi. Kapı kilidine trafodan direkt çıkış verdiğimde kapı otomatiği çalışıyor kapı açılıyor.
Aklıma gelen kapı kilidi kumanda ucu ( 7 VE 8 NOLU UÇLAR) kopmaya yakın veya diğer kablolarla temas halinde.
Tecrübesi olan fikri olan var mı?
Yapılanlar
1. Kapı otomatiği değişti,
2. Zil trafosu 15 watt 24V olarak değiştirildi( Eskisi 15 watt 15 V idi)
Komşu benden benim bakmamı rica etti. Ben gittiğimde yukarıda saydıklarım yapılmıştı. Benim yaptıgım Elektrik panosu ile kapı otomatiği arasında kablo bina temizliğinden dolayı ( su ) baya yıpranmıştı değiştirdim düzelmedi. Kapı kilidine trafodan direkt çıkış verdiğimde kapı otomatiği çalışıyor kapı açılıyor.
Aklıma gelen kapı kilidi kumanda ucu ( 7 VE 8 NOLU UÇLAR) kopmaya yakın veya diğer kablolarla temas halinde.
Tecrübesi olan fikri olan var mı?