Dishekimi1986
Üye
Merhaba arkadaşlar.Diafonla ilgili bir sorunum var.4 katlı 4 daireli apartman.yeni binada oturmaya başladık.geçen hafta apartmana kolon doğalgaz borusu döşendikten sonra zilde sorun olmaya başlandı.ilk olarak bir daireden kapı otomatiğine sürekli basılıyormuş gibi bina giriş kapısı kapanmıyordu.sigortaları indirdim.ertesi gün komşu sigortayı açmış.diğer 3 dairenin herşeyi çalışıyor.bir bizim daire çalışmıyor.bizim dairede kapı önünde zile uzun süre basınca aşağıdaki bina kapısının kilidini açıyordu.şimdi onuda yapmıyor.evin içindeki diafonda yeşil led ışığıda yanmıyor.
Sorun ne olabilir acaba ? İnternetten diafon arızalanmış olabilir diye aynı modelini bulup sipariş verdim.
Dairemin kapı önündeki zilde voltaj 16 17.diğer katlarda 11küsür.multimetreyle ölçtüm .zilim çalışmıyor hiçbirşey çalışmıyor :/
Sorun ne olabilir acaba ? İnternetten diafon arızalanmış olabilir diye aynı modelini bulup sipariş verdim.
Dairemin kapı önündeki zilde voltaj 16 17.diğer katlarda 11küsür.multimetreyle ölçtüm .zilim çalışmıyor hiçbirşey çalışmıyor :/
Son düzenleme: