autocad

arkadaşlar autocad 2009'da çıktı almakda sorunlar yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşım Autocad ile ilgili olarak çıktı işlemini yapmak istediğinde ne tarz bir yol izliyorsun?
Ayrıca Autocad2009 menü ve de kullanılabilirlik olarak Autocad2008 ile neredeyse aynı.. Sen daha önce yani Autocad2009 kullanmadan önce hangi versiyonunu kullanmaktaydın?
Eğer yapmış olduğun işlem sırasını ve de mümkün ise Ekran görüntülerini Print Screen ederek burada bizim ile paylaşman mümkün olabilir ise sana bu konuda yardımcı olacak birsürü arkadaşımızı göreceksindir.

Hoşça ve sevgi ile kal iyi çalışmalar. Kolay gelsin...

Ya arkadaşlar autocad 2009'u bilgisayara kuruyorum fakat birtürlü açamıyorm.uygulama yapılandırması doğru olamdığından bu uygulama başlayamadı diye hata mesajı veriyor. autocad2007 de aynı sorunu yaşıyorum. anlayan arkadaşlar bi baksın lütfen.

sinantek ' Alıntı:
Ya arkadaşlar autocad 2009'u bilgisayara kuruyorum fakat birtürlü açamıyorm.uygulama yapılandırması doğru olamdığından bu uygulama başlayamadı diye hata mesajı veriyor. autocad2007 de aynı sorunu yaşıyorum. anlayan arkadaşlar bi baksın lütfen.
işletim sisteminiz vista ise bu tür sorunlar çıkarır.

arkadaşlar iyi akşamlar elinde vista uyumlu autocad programı olan varsa gönderbilirmi.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,773
Kullanıcılar
452,533
Son üye
basocak

Yeni konular

Geri