banada bugun siparis ettigim aneng AN8001 geldi,,,super alet, tek begenmedigim tarafi 2 kucuk AAA pil ile calisiyor olmasi,,,keske 9 volt pil kullansalardi...ama cihaz guzel , buzzer cok hassas,, bu hassasiyeti daha once sattigim Fluke de gordum..parasina gore super alet..daha oncede ( UNI-T ) de kullandim ama pek sevmedim,,,
Teknoloji gelişti. Yeni marka cihazlarda güzel. Hayırlı olsun. Fluke daha iyiydi. 10 yıl sonrada şaşmazdı. Fluke nin işçilik mükemmel.Keşke satmasaydınız.banada bugun siparis ettigim aneng AN8001 geldi,,,super alet, tek begenmedigim tarafi 2 kucuk AAA pil ile calisiyor olmasi,,,keske 9 volt pil kullansalardi...ama cihaz guzel , buzzer cok hassas,, bu hassasiyeti daha once sattigim Fluke de gordum..parasina gore super alet..daha oncede ( UNI-T ) de kullandim ama pek sevmedim,,,
vallami 9 volt daha saglam olcum yapar ( resistans olcerken devreye elektrik gonderdiginde , araclarda olcum yaparken diyorum,,kucuk elektronik devrelerde pek fark etmeyebilir ) ve daha uzun gider saniyordum,, bu cihazi daha da cok sevdim o zaman