Under Ground
Profesyonel Üye
Evde mutfak bataryası su koyvermiş . 4 sene önce özene bezene aldığımız C....t marka kalite batarya tıp tıp damlatmaya başlamış . İçindeki kartuşu değiştirmek niyetiyle pazar günü işe başladım . Kontrol kolunu söktüm . İçindeki kartuşu asılırım asılırım gelmez . En son bir kuvvet asılınca geldi . Baktım internette anlatılan ve değişimi yapılanlar ile alakası olmayan bir yapı . Altı batarya içinde sabit ve hortum bağlanıyor . Diğer yarısı tırnaklı geçmeli falan uyduruk bir sistem . Biraz temizledim falan , toparladım neyse . Yerine de taktım . Bu sefer musluğun altından da su damlamaya başladı . Dedim hanım bu zıkkım daha tamir de iflahta olmaz . gidelim yenisini bakalım çarşıdan . Hanım gene sağolsun hem pahalısını hem güzelini istedi . Aldım geldim eve . Taktım yerine evyeye . Haydaaaaa . Hortumları kısa geldi . Hemen atladım aldığım hırdavatçıya gittim . Kapı duvar . Adam kapatıp gitmiş . Elimde sağlam ama hortumu kısa bir batarya , su kaçıran ama hortumları uzun batarya var . Hortumları da birbirine uymuyor . En son bir umut eski bataryayı güzelce toparlayıp iyice sıkıp yerine taktım . Mutfakta , hanımda susuz durmaz . Taktım baktım alttan su gelmeyi kesmiş . Üstten de çok nadir damlatmaya başlamış . Hanımda hemen bu aldığımızı iade edelim , ben bu bataryayı çok seviyorum demesin mi . Benden kocaman bir haydaaaa daha .....
Son düzenleme: