ben asagı yukarı her seyin farkındayım, ama sizin gibi tecrubeli meslek arkadaslarımında fikirlerini merak ettim. İlerde daha cok zorlanırmıyım degilmi onu ogrenmek istedim. Sanki bayan olunca biraz daha geri planda kalması için ugrasıyor gibi oluyorlar. Geri planda kalıncada bu durumdan memnun olmuyorlar. İnsan napacagını sasırıyor. Özel sektör belki benim basladıgım yerden dolayı oyledir ama gercekten zor. Sgk kafalarına göre yatırılıyor, asgari gecim indirimi verilmiyor, mesaiye kaldıgınızda idari kadroya mesai vermiyoruz diyerek kendi ceplerine atılıyor. 2 saatligine izin alsanız, o 2 saat maastan dusuyor. Cumartesi is var. 1 mayısta bile herkes tatilken calısıyoruz. Gelmediginiz gunler sigortadan dusuluyor. 2saati maastan dusmesini biliyorlar ama haftaici sevkiyat oldugundada aksam 6da biten mesaiye ragmen servis aracları yukleme bitene kadar hareket etmiyor. Bizim özel hayatımız evimiz yok gibi davranıyorlar. Cok degisik. Hani o kadar sene bunun icinmi dirsek curuttum ben demiyor degilim. Devleti uzun vadede dusunuyorum acıkcası ama kontenjanlarımızda belli. Yinede sansımı denesem iyi olacak gibi duruyor.