engin051980
Üye
özel sektörde işin zor olur . olsada kesinlikle bir DAYIN yada AMCAN olması gerekir o iş yerinde ama yaşın genç gir kpss ye çalış iyi derece al devlet sana sahip çıkar
Merhaba Arkadaslar,
Ben Avusturyada katiliyorum.
Avrupada son 5 senedir Bayanlari Erkek meslek yapmalari konusunda devlet ve Sirketler olarak desdekler basladi ve bir haylide bayanlari Teknik eleman olarak egitim aliyorlar ve aldilarda
Benim yanimda Elektrik ve Makine üzerine egitim alan bayan ögrenciler var. diger ustalar hafif is verirlerdi. Simdi onlar benim yanimda ayni erkek egitmenler ne türlü is yapiyorlarsa hatta daha agir isleri onlara yaptiriyorum. Bayanlarada benim yanimda kayirmaca yok.
Bayanlar Büro islerini birakipda erkek islerine yöneldiler. Hatta bazi bayanlar teknik Mesleklere basladiklarina pisman oldular bile.
Birazda Bayanlara Rahatlik depti ama kusura bakmayin.
Saygilarimla
Avusturya
Aynı dertten ben de yakınıyorum. Yanıma eleman alacakları zaman adeta yalvarıyorum, bayan eleman alın diye. Dinlemiyor müdürlerim Bıktıkm arkadaşlar, her gün yağlı paslı, traş olmamış herifler görmekten
Fena mı olurdu yani, AVO metremin, kaneviçeli bir kabı olsa. Osiloskobumun üzerinde dantel olsa, glob camları ters çevrilip, içine çiçek ekilse.
Merdivene çıkmadan önce, çıkar o ayakkabıları, daha yeni sildim basamakları dese birisi...
Tornavidalarım ve pensem, haftada bir çamaşır suyuna bastırılsa mesela, hijyenik olmaz mı ?
Yıllık bakımdan sonra, freze tezgahının garç gurç diye sesler çıkarmasının sebebi, işe aldığımız bayan elemanın,, "ıyykkk vıcık vıcık yağ olmuş" diye, lineer yataklardaki yağları yağ sökücü ile silmiş olması olsa, komik bile olurdu yani.
Sanırım en güzeli de, kablo çekerken, kablolar yapışmasın diye, kablo tavasının margarinle yağlanması olurdu