Büyük bir firmada Elektrik Bakım ustasıyım.Haliyle zaman zaman stajyerlerim oluyor.Gecen günlerde birine derslerin nasıl diye sordum.1zayıfı olduğu için takdiri kaçırdığınıu söyledi.Şaşırdım.Belki çocuğun diğer dersleri çok iyidir diye düşünüp; takdir alan var mı diye sormak gafletinde bulundum.
36 kişilik sınıfta 34 takdir olduğunu söyledi.
Kulaklarıma inanamadım.Benim zamanımda koca okulda 1 bilemedin 2 kişi takdir alırdı.O yüzden ilk anda aklıma gelen seçenekleri yazdım.
A:Salaklık bende(3 yıllık okulu 4 yılda bitirdim
B:Sadece ben değil bizim nesil salak(42kişi başladığımız okulu 8 kişi doğrudan 4 kişi eylülde bitirdi)
C:Aslında kimse salak değil.Şimdiki gençler süper(İnşaallah öyledir de o zaman ohm kanunu bilmeden 4,sınıfa nasıl geliniyor?)
Ç:Sorun bizim hocaların sıfırcı olmalarında(yaktın bizi Veysel Hoca)
D:Sorun bende yaşlanıyorum.(70 yaşındaki babam ilkokulda palanga hesapları yapıyormuş .O yüzden bizim neslin eğitimine burun kıvırır)
E:Aslında kimsede sorun yok.Sorun eğitimin standadının düşmesi(Eee haliyle herkez takdir teşekkür alır)
Şimdi siz değerli meslekdaşlarımın görüşlerini almak isterim.
Söz A şıkkı doğrudur derseniz kızmayacağım
36 kişilik sınıfta 34 takdir olduğunu söyledi.
Kulaklarıma inanamadım.Benim zamanımda koca okulda 1 bilemedin 2 kişi takdir alırdı.O yüzden ilk anda aklıma gelen seçenekleri yazdım.
A:Salaklık bende(3 yıllık okulu 4 yılda bitirdim
B:Sadece ben değil bizim nesil salak(42kişi başladığımız okulu 8 kişi doğrudan 4 kişi eylülde bitirdi)
C:Aslında kimse salak değil.Şimdiki gençler süper(İnşaallah öyledir de o zaman ohm kanunu bilmeden 4,sınıfa nasıl geliniyor?)
Ç:Sorun bizim hocaların sıfırcı olmalarında(yaktın bizi Veysel Hoca)
D:Sorun bende yaşlanıyorum.(70 yaşındaki babam ilkokulda palanga hesapları yapıyormuş .O yüzden bizim neslin eğitimine burun kıvırır)
E:Aslında kimsede sorun yok.Sorun eğitimin standadının düşmesi(Eee haliyle herkez takdir teşekkür alır)
Şimdi siz değerli meslekdaşlarımın görüşlerini almak isterim.
Söz A şıkkı doğrudur derseniz kızmayacağım
Son düzenleme: