Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn ustalarim elimde 5.5 KWlik bir jeneretör var bunu otomatiğe cevirmek istiyorum ama jikle sisteminden benzin ayari yapildiği için buna çare bulamadim bu konu hakkinda bilgisi olan var mi veya nasil otomatik yapabilirim.
Sn @byformen bende ayni sorun var otomatik yapmak için tüm düzeneği kurdum ama jikle olayi otomatik çalışmasini engelliyor. Hiç uğraşmayin menuel sisteme devam edin.
Sn @byformen bende ayni sorun var otomatik yapmak için tüm düzeneği kurdum ama jikle olayi otomatik çalışmasini engelliyor. Hiç uğraşmayin menuel sisteme devam edin.
@by lent hemen araştirmaya değer bir konu söyledin çok tşk. Bide redresör alirsam eğer dediğin de malzemeyi bulabilirsem şahane olur.
Ama bu otomatik jikle galiba sonradan eklenti yapilamayabilir.
Doğru sanayiye bi de jeneratöre beyin bağla ECU , elelktronik ateşleme de düşünebilirsin CDI bu parçalarla eski araçlar günümüz teknoljisindeki araçlara dönüştürülüyor.
Bahsettiğiniz otomatik jikle sistemi yapılabilir.Fakat sakıncalı bir durum oluşturur.Benim şahsi düşüncem , benzinli bir jeneratör çalışırken her zaman göz önünde tutulmalıdır.Sebebi ise benzin ile çalışan jeneratörlerde bildiğiniz gibi karburatör bulunmaktadır ve karburatörün şamandıra sisteminde sorun olduğunda benzini dışarı akıtabilir ve kötü sonuçlara yol açabilir.