Aylinc88
Üye
İlgin ve yardımların için çok teşekkür ederim erdi001.Hem wincc hemde pc yazılımını yapmamı istedi proje hocam bu yüzden ikisinide yapmam gerekiyor.Bu dönem sonuna kadar yani ocak ayına kadar bu projeyi bitirmem gerekiyor.Söylediğiniz gibi öncelikle wincc ile hazırlayabilirsem yani sistemi çalışır hale getirebilirsem delphi kısmı yetişmezse durumu izah edip biraz ek süre istemeyi düşünüyorum çünkü hiç bilmediğim bir sistem için 2 yazılımı birden bu kadar sürede yapabilmek çok kolay olmayacak.
Ama detaylı algoritmayı tam olarak bilemediğim için programlama adına bir türlü adım atamıyorum fazlasıyla zaman kaybetmeme sebep oluyor bu durum.Sizden ricam öncelikli olarak dediğiniz algoritmayı adım adım ve kantar kalibrasyonları için kullanmam gereken formülleri bana anlatabilirseniz minnettar kalırım.
Ama detaylı algoritmayı tam olarak bilemediğim için programlama adına bir türlü adım atamıyorum fazlasıyla zaman kaybetmeme sebep oluyor bu durum.Sizden ricam öncelikli olarak dediğiniz algoritmayı adım adım ve kantar kalibrasyonları için kullanmam gereken formülleri bana anlatabilirseniz minnettar kalırım.