Entes röleniz eski ise devrede monofaze kondansatör yoksa sorun yaşamanız normal birde enteslerde ilk kademe niz trifaze olmak zorunda eğer ilk kademe trifaze kondansatörün bir fazı kademe kaybetse kompanzasyon doğru çalışmaz
Entes röleniz eski ise devrede monofaze kondansatör yoksa sorun yaşamanız normal birde enteslerde ilk kademe niz trifaze olmak zorunda eğer ilk kademe trifaze kondansatörün bir fazı kademe kaybetse kompanzasyon doğru çalışmaz
Bu tespitiniz doğru değil . Kondansatörlerin devrede olduğu her an kapasitif tüketim kayıttadır . Sizin dediğiniz gibi sistem normal dengedeyse ben kapasitif tüketmiyorum algınız yanlış .
Kusura bakmayın ama bence bilgilerinizi ya da bilmediklerinizi gözden geçirin . Bu bilginiz tamamen yanlış . @sami inci baba yanlışmıyım allah aşkına ?
kusura bakmayın onu atlamışım bu güç iki adet trafodan ortak çekiliyor yani bir kısmı diğer trafodan geliyor ama tek bir sayaç okuyor yani oda demek oluyor toplam kvar 420