Bilgisayar açılmıyor.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Tüm parçaları yaklaşık 2 ay önce vatandan aldım ve kendim toparladım ve hepsi garanti kapsamında. Bu nedenle kendim müdahale etmek istemedim. Bilgisayarcıya verdim ve sadece arızayı tespit etmesini istedim hiç bir parçaya müdahale etmemesini söyledim. Benim bilgim ve tecrübem olmadığından karıştırmak istemesim kaş yapayım derken göz çıkarmak istemedim. Artık bilgisayarcıdan cevap bekliyorum umarım çok fazla masraf çıkmaz. @yolgezer74 arkadaşın dediği gibi sorun benden kaynaklı bilmeden bir işe kalkıştım fazla amber artık neyse ondan elektirik verdim sonuç bilgisayar çalışmıyor artık. Olsun buda bana bir tecrübe oldu bundan sonra böyle bir işe kalkışmam. Tekrar teşekkür ederim.

guzel kardesim sen bastan sona hatali is yapiyom:)
birincjsj vatandan mal alinmaz- bimex cok daha ucuz:)
ikincisi garantiler parcagarantisi. Elektrik girislerine elektrik verdiginde servisler ispat edemez. direkt servisine gonder ya da vatana kasayi ugrasma. bilgisayarciya verdin garantili malin tamirine parayiverip bir de garantiyi mi bozacaksin.

guzel kardesim sen bastan sona hatali is yapiyom:)
birincjsj vatandan mal alinmaz- bimex cok daha ucuz:)
ikincisi garantiler parcagarantisi. Elektrik girislerine elektrik verdiginde servisler ispat edemez. direkt servisine gonder ya da vatana kasayi ugrasma. bilgisayarciya verdin garantili malin tamirine parayiverip bir de garantiyi mi bozacaksin.
Bilgisayarcı arkadaş sen zaten tanıdık müdahale etmemesini söyledim . Ayrıca parçaların tüm fiyatlarının piyasada araştırdıktan sonra en uygun olarak vatandan aldım

Yani garantiliyse o çok daha mantıklı ;):)
Geçmiş olsun. Umarim büyük bir sorun yoktur

hayret. vartanda ucuz:)
ama bence ugrasmayin goturun , atin baslarina oldu bu diyin, onlar debelensin.

Forum istatistikleri

Konular
129,847
Kullanıcılar
452,702
Son üye
hsyn35

Yeni konular

Geri