Bilgisayar fanı ile ampul yakmak

Ileri geri degil de donen bir hateket gerekmez mi?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Eğer bu yazıysa pardon hocam görmemiştim.

daha önce de soylediğim gibi bence başka bir proje dusunun.

Eğer bu yazıysa ben olsada olmasada denemek istiyorum bu projeyi. Vazgeçmeyide düşünmüyorum.
 
Hocam bunu nasıl yapacağımı biraz daha anlatır mısınız?
Serkanın örneğine katılmıyorum bahsettiği devre pilli, beslemeli kaynaklarda çalışır, kardeşim senin anlaman için de ilkel hall motor devresi var, araştır gör.
 
Gelişme=
Arkadaşlar elime 2 tane fan geçti, fanlarla ampülü(ledi) yakmaya çalıştım ama olmadı araştırdım fanın içinde elektriğini engelleyen bişey varmış. Dc motor ile yapmaya karar verdim. Bir videoda buldum.
Adamın verdiği elektrik enerjisini güneş enerjisi ile yapıcam. Batarya filan eklemeyi düsünüyorum. Dönem CD bataryası şarj etcek. O ledi yakcak. Şuan aklımdan yazıyorum. Kesin birşey değil. Önerilerinize açıktır...
 
Hangi tarihte demişim ... ya okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun ...
 
Olmaz dostum kaç mesajdır olmayacağını söylüyorum. Bence başka bir proje bul vakit kaybetme bu işler sonu olmayan belirsiz işler. Eğer ödevini çalışır bir şekilde teslim etmek istiyorsan başka bir proje bul derim.

Sonra hüsrana uğrama.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…