Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vatan bilgisayar sitesinden ayarladım. peki diğer sistemlerim nasıl özelikle ana kart işlemci ve ram hakkında yorum yaparsan sevinirim arkdaşım .teşekkür ederim
eğer overclock falan düşünüyorsan anakart çok güzel. ramini alırken overclock olan bi ram alırsan anakartın ddr3 1800hz çalıştırıyormuş. eğer rami sonradan almayı düşünüyorsan şimdilik yeter sana ama sıkı bir oyuncuysan bence 4gb den aşağı olmasın ki, anakartının desteği 16gb (harddisk gibi ramin olur walla )
bu arda eski sistemi ne yapıyorsun,sürekli hata vereni?
bunun üzerinde atinin güzelbir ekrankartı var.bende 2 ay once bir bilgisayar toplayacaktım özellikleri bunun hemen hemen aynısıyydı.
ama Ekran kartını 9600 almanı önermem.bende gts250 var cokta memnunum.9800de alabilrsin
benim fikrim dvd sürücünü asus al lg den çok daha sessiz ve iyidir ayrıca overclock düşünoyorsan (bence) bir miktar daha para harcayıp sıvı soğutma sistemi ekleyibilirsin